GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συστήνεται τρικομματική επιτροπή για το κυβερνητικό έργο

Tη σύσταση τρικομματικής συντονιστικής επιτροπής με εκπροσώπους των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, για τον αποτελεσματικότε...

Tη σύσταση τρικομματικής συντονιστικής επιτροπής με εκπροσώπους των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, για τον αποτελεσματικότερο συντονισμό του έργου της, αποφάσισαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που απαρτίζουν την κυβέρνηση, σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Εκτός από τα θέματα του αυριανού Eurogroup ο πρωθυπουργός συζήτησε με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τον καλύτερο συντονισμό της κυβέρνησης, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους.
Στο ίδιο πλαίσιο «αποφασίστηκε ότι είναι ώριμο» να συγκροτηθεί μια επιτροπή από εκπροσώπους και των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, η οποία θα ασχολείται με αυτά τα θέματα, δηλαδή την αποτελεσματικότερη λειτουργία της κυβέρνησης και τον καλύτερο συντονισμό του κυβερνητικού έργου μεταξύ των τριών κυβερνητικών εταίρων, καθώς επίσης και την επίλυση τυχόν προβλημάτων.
Την πληροφορία για τη δημιουργία επιτροπής επιβεβαιώνει και η ΔΗΜΑΡ. Σύμφωνα με ηγετικά της στελέχη, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν την άλλη εβδομάδα, μετά τη Σύνοδο Κορυφής, να γίνει σύσκεψη των τριών αρχηγών στην οποία θα καθοριστούν οι λεπτομέρειες συγκρότησης και λειτουργίας αυτής της επιτροπής.
Σύμφωνα με τις πηγές της Ιπποκράτους, δεν συζητήθηκε θέμα ανασχηματισμού. Αντίθετα, συζητήθηκαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, συμπεριλαμβανομένου και του e-mail με το οποίο η τρόικα ζήτησε επιπλέον 22.000 απολύσεις έως το 2014, κάτι που, όπως σημείωναν οι ίδιες πηγές, «έχει απορριφθεί από όλους» τους κυβερνητικούς εταίρους.
Στη συζήτηση τέθηκαν επίσης τα θέματα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, των οδικών αξόνων, των Ναυπηγείων, αλλά και θέματα που αφορούν στους ανάπηρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση