GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασυμφωνίας συνέχεια για το ελληνικό χρέος...

Για το μέγεθος του ελληνικού χρέους, καθώς και για τους τρόπους απομείωσή του, εξακολουθούν να διαφωνούν οι διεθνείς πιστωτές, παρά το ό...

Για το μέγεθος του ελληνικού χρέους, καθώς και για τους τρόπους απομείωσή του, εξακολουθούν να διαφωνούν οι διεθνείς πιστωτές, παρά το ότι η έγκριση του μεσοπρόθεσμου και των νέων μεταρρυθμίσεων χαιρετίστηκε με ικανοποίηση από την Ευρώπη.
Σύμφωνα με δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων στο Reuters, τόσο το ΔΝΤ όσο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραδέχονται ότι ο στόχος που έχει τεθεί για το 2020 δεν θα επιτευχθεί αλλά δεν συμφωνούν στους υπολογισμούς τους για το πόσο μεγάλη θα είναι η απόσταση. Το δημόσιο χρέος εκτιμάται σήμερα στο 175% του ΑΕΠ και προβλέπεται να φτάσει το 190% το 2013. Ο στόχος είναι να πέσει μέχρι το 2020 στο 120%, στο ανώτατο δηλαδή όριο όπου σύμφωνα με το ΔΝΤ μπορεί να θεωρηθεί βιώσιμο.
Αξιωματούχος της ευρωζώνης δήλωσε ότι μεταξύ των εκτιμήσεων του ΔΝΤ και της Επιτροπής υπάρχει μια διαφορά 20 ποσοστιαίων μονάδων, περίπου 40 δισ. ευρώ. Το πραγματικό πρόβλημα σήμερα βρίσκεται εντός της ίδιας της τρόικας. Δεν μπορούν να συμφωνήσουν μεταξύ τους, αναφέρει η ίδια πηγή.
Άλλη πηγή παραδέχεται ότι υπήρχε διαφωνία για τα νούμερα, καθώς οι προβλέψεις της ΕΕ και του ΔΝΤ διαφέρουν μεταξύ τους κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες.

4 σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΣΑΚΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ. ΣΚΥΨΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΥΠΝΟΙ, ΝΟΥΜΕΡΑ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΠΝΑ ΑΝΤΩΝΗ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ. Η ΠΡΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΡΕΦΕΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΟΤΕ, ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.
    Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΣ ΣΚΥΜΕΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΗΣ. ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΑΛΑΞΕ ΡΟΤΑ. ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ" ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλάδα είναι σε δεινή θέση. Ούτε ψύλλος στον κόρφο όλων μας.

    Τα δύσκολα δεν φαίνεται να ξεπερνώνται με τίποτα, κάνουμε δυο βήματα λένε μπράβο ΚΑΙ τώρα!! θέλουμε άλλα δέκα.

    Από μια χώρα κατεστραμμένη, μια διοίκηση υπό κατάρρευση σε όλα και μια κοινωνία καθημαγμένη.

    Δεν μπορεί να μη βλέπουν οι έξω τι πάει να γίνει.

    Έχουν τα δικά τους, αλλά θα έχουν τραγικές ευθύνες για ό,τι τυχόν συμβεί=Τραγικές για όλο το πολιτικό σύστημα που θα κατασφαχτούν δίκαιοι και άδικοι , όσο παίζουν το θέατρο με το ξεκωλο που κουνούσε την ουρίτσα του δεξιά και αριστερά και μετα το “επαιζε” βιασμενη, ΔΥΜΑΡ ΠΑΣΟΚ θα τους ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ..αν δεν το έχουν καταλάβει τι να ΠΩ!!! σε ένα μήνα θα τους σφάξουν ωμά ωμά .. πείτε την αλήθεια στον κόσμο κάνετε κάτι αλλιώς φύγετε να σωθείτε..

    ΘΕΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση