GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κανείς δεν μπορεί να συνεχίσει ή να ξεκινήσει πολιτική καριέρα από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ με βάση ιδιοτέλειες»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ούτε είναι ούτε μπορεί να γίνει νέο ή παλιό ΠΑΣΟΚ. Η φυσιογνωμία μας είναι δεδομένη και την εγγυώνται οι δεκάδες χιλ...



Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ούτε είναι ούτε μπορεί να γίνει νέο ή παλιό ΠΑΣΟΚ. Η φυσιογνωμία μας είναι δεδομένη και την εγγυώνται οι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που γίνονται μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για να γράψουν ιστορία και όχι να την παρακολουθούν.

Την εγγυώνται ακόμη οι άνθρωποι που πήραν τον χώρο σε μια τραγική στιγμή του, είπαν πως δεν υπάρχουν εχθροί ανάμεσά μας, ο αντίπαλος είναι έξω και δίνουμε την πραγματική μάχη ιδεών και καταστάσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Καθένας και καθεμιά έχει δικαίωμα να μετανιώνει, μετάνοια είναι και «φεύγω από τη πολιτική σκηνή» γιατί έκανα λάθος. Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν μπορεί να συνεχίσει ή να ξεκινήσει πολιτική καριέρα από αυτό το χώρο με βάση ιδιοτέλειες.
Πηγή: left.gr

3 σχόλια



  1. καραγκιοζη...

    ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΡΕ ΧΑΠΑΤΟ

    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΕΙΨΑΝΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ..

    Στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ η εμπνεύστρια του «λεφτά υπάρχουν».

    Στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο σαββατοκύριακο θα παραστεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb, η Λούκα Κατσέλη, πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ

    Κατά τις πληροφορίες μας, η Λ. Κατσέλη και θα παραστεί και θα μιλήσει στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιείται για να προετοιμάσει τις διαδικασίες για την μετεξέλιξή του σε ενιαίο κομματικό φορέα, πολυτασικό, σε συνέδριο που θα διεξαχθεί την άνοιξη.

    Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο, αποφασιστικό στάδιο ένταξης
    της Λ. Κατσέλη στον ΣΥΡΙΖΑ.
    ___________________ ΠΑ$$ΟΚ = $YΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η « Αριστερά του Χαβιαριού»...

    Άγριο "πέσιμο" Ντινόπουλου σε Μητρόπουλο σήμερα (25-11-12) στην εκπομπή του Αυτιά (ΣΚΑΙ)...

    Δεν μπορεί από τις 07.00 μέχρι τις 08.30 να εμφανίζεται στην τηλεόραση ως καθηγητής και μετά τις 08.30 να εμφανίζεται ως βουλευτής !!
    Χρησιμοποιεί την ιδιότητα του καθηγητή-πανελίστα για να βγαίνει
    ( χωρίς άλλους εκπροσώπους κομμάτων) στις τηλεοράσεις και μετά θυμάται
    ότι είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ !!

    O Aργύρης Ντινόπουλος αποκάλεσε τον Αλέξη Μητρόπουλο « Αριστερά του Χαβιαριού» και, όταν ο Δημήτρης Στρατούλης ( που είχε έρθει και αυτός ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ) τον υπερασπίστηκε ο Ντινόπουλος είπε:
    « Για ρωτείστε τους απολυμένους πόσα τους έπαιρνε ως εργατολόγος για να τους υπερασπιστεί »

    Δείτε το VIDEO ..ΣΚΑΙ 25-11-12) Αντιπαράθεση του Αργύρη Ντινόπουλου στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά για την περίπτωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου που εμφανίζεται στις τηλεοράσεις (χωρίς εκπροσώπους άλλων κομμάτων) και μιλάει ως καθηγητής-εργατολόγος.

    Ο Αργύρης Ντινόπουλος ισχυρίστηκε ότι με αυτόν τον τρόπο ο Αλέξης Μητρόπουλος ασκεί προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να υπάρχει αντίλογος.


    Σημείωση : Θα μου πείτε με το δίκιο σας "Σιγά την εκπομπή" που θα κάτσουμε να την δούμε.
    Αλλά στην διαπίστωση ότι ..η γλάστρα της εκπομπής μιλάει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση