GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία πείνας ξεκίνησαν οι μετανάστες στο στρατόπεδο της Κορίνθου

Οι μετανάστες που κρατούνται στο στρατόπεδο της Κορίνθου ξεκίνησαν απεργία πείνας σήμερα το πρωί, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες...


Οι μετανάστες που κρατούνται στο στρατόπεδο της Κορίνθου ξεκίνησαν απεργία πείνας σήμερα το πρωί, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησής τους και την απουσία βασικών προϋποθέσεων όπως έλλειψη φαρμακευτικής περίθαλψης, ελλιπής σίτιση καιανεπαρκείς εγκαταστάσεις θέρμανσης. Μέχρι ώρας στους χώρους του στρατοπέδου έχει καταφτάσει ένα πυροσβεστικό όχημα ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν κάνει χρήση δακρυγόνων. Έπειτα από τηλεφωνική παρέμβαση της βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Κανελλοπούλου θα επιτραπεί η είσοδος μέσα στη μέρα αντιπροσωπίας από εκπροσώπους του κόμματος και απλών πολιτών. Ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, καλούμε τους νέους και νέες πολίτες να στηρίξουν τον αγώνα των ανθρώπων αυτών με την παρουσία τους ενάντια στην καταπάτηση των βασικών δικαιωμάτων των συνανθρώπων τους.
Πηγή: left.gr

3 σχόλια

  1. Βλέπω σύντομα να μαζεύονται εκεί, αυτοί που είδα χθες να κάνουν πορεία έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία Αθηνών, για την Γάζα.

    Αυτοί οι ίδιοι, που ουδέποτε έκαναν έστω και μία βόλτα έξω από την τουρκική πρεσβεία, για την κατοχή της μισής Κύπρου και τους εκδιωγμένους από τις προγονικές τους εστίες Κωνσταντινουπολίτες, Ιμβρίους και Τενέδιους. Που ουδέποτε διανοήθηκαν να περάσουν έξω από την αλβανική πρεσβεία, για την κατεχόμενη Β. Ήπειρο και τα όσα δεινά υφίσταται εκεί το ελληνικό στοιχείο.

    Η άθλια φάρα των ΚΚΕδων ανθρωπιστάδων του κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο μια αλλά 10 απεργίες πείνας να κάνουν εξάλλου εμείς δεν τους ταΐζουμε ? κάνουν και οικονομία στην τσέπη μας Μπράβο παιδιά συνεχίστε Μονο μην πάτε νοσοκομείο γιατί πάλι και εκεί εμείς σας πληρώνουμε ......... μπορείτε να πάρετε δρόμο να ξεβρομίσουμε από σας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι δεν αναφερεται οτι
    προκειται
    για
    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
    Ανθρωπους που εγραψαν στ' αρχιδια τους τα ΣΥΝΟΡΑ της χωρας μας και μπηκαν ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ με το ετσι θελω, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ τα δικαιωματα των ντοπιων.
    Ειναι τυχδεροι που δεν πηραμε τα ΟΠΛΑ εναντιον τους!
    Αυτοι οι ανθρωπιδες εχουν ΧΑΣΕΙ τα οποια τυχον δικαιωματα ειχαν, τη στιγμη που καταπατησαν τα δικαιωματα αλλων!

    Απλουστατο
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση