GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Dinner» στο Τορόντο έχει προγραμματίσει για το απόγευμα της Τετάρτης ο Παπανδρέου

Στο Τορόντο είναι προγραμματισμένο να βρίσκεται αύριο το απόγευμα, ημέρα της κρίσιμης ψηφοφορίας των νέων μέτρων στη Βουλή, ο Γιώρ...


Στο Τορόντο είναι προγραμματισμένο να βρίσκεται αύριο το απόγευμα, ημέρα της κρίσιμης ψηφοφορίας των νέων μέτρων στη Βουλή, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έχει ζητήσει και την σχετική άδεια από την Βουλή.
Αν και στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού επισημαίνουν πως ο ίδιος αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης για να παραστεί στην κρίσιμη ψηφοφορία, αμφίβολο παραμένει το εάν θα ψηφίσει τελικά τον προϋπολογισμό την Κυριακή.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου έχει προγραμματίσει για αύριο το απόγευμα, να βρίσκεται σε «κοκτέιλ ντίνερ» στον Καναδά.
Η τιμή κατ’ άτομο για όσους θελήσουν να τον ακούσουν είναι από 190 έως 430 δολάρια ενώ εάν όμως, κάποιος ενδιαφέρεται να κλείσει ένα τραπέζι για οχτώ θα πληρώσει μόλις 2.825 δολάρια.
Το «ντίνερ» διοργανώνεται από την ΤΜΑ (Turnarount Managment Association) και και στην σχετική σελίδα στο Διαδίκτυο υπάρχει και η φόρμα συμμετοχής που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι.
Πηγή: newpost.gr

2 σχόλια

  1. Στο γεύμα το θέμα θα είναι:"Πως ένας μαλάκας μπορεί να γίνει πρωθυπουργός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!

    ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση