GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καυγάς μεταξύ Γεωργιάδη και Μανώλη στο Twitter (φωτό)

Σκληρή κόντρα ξέσπασε σήμερα το πρωί στο Τwitter ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Μανώλη, με αφορμή ένα σχόλιο του στελ...


Σκληρή κόντρα ξέσπασε σήμερα το πρωί στο Τwitter ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Μανώλη, με αφορμή ένα σχόλιο του στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Αλήθεια, πόσο επικίνδυνοι μπορεί να είναι οι 153! όταν πιστεύουν ότι είναι ήρωες γιατί ψήφισαν το Μνημόνιο 3 που ισοπεδώνει την χώρα?», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μανώλης.
Η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ ήταν άμεση. «Πόσο επικίνδυνος είσαι εσύ αδερφέ;».
Λίγο αργότερα ο κ. Μανώλης ανταπάντησε υποστηρίζοντας «Ενώ εσύ, που έβριζες Καραμανλή και Σαμαρά σε όλα τα παράθυρα, σήμερα έγινες Σαμαροφύλακας! Για τη μαρμίτα ρε γαμώτο!».
Και πάλι όμως ο κ. Γεωργιάδης δεν άφησε ασχολίαστη την απάντηση, τονίζοντας: «Εγώ τουλάχιστον το έκανα ως αντίπαλος όχι ως βουλευτής τους. Και από την μέρα που διεγράφην από τον Λαός, ποτέ δεν έχω πει».  
Πηγή: newpost.gr

5 σχόλια

  1. Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ :(ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.. http://youtu.be/1NVCa8TOnCk )

    "ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΕΥΓΕΝΙΕΣ" ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ" …

    (ΚΑΙ ΤΙΝΕΣ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ... ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΣ)
    «...Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!! »

    Υ.Γ: Αχ προεδράρα Καρατζαφέρη! Αχ βρε Καρατζαπέρνη!
    Ποιος σου φταίει άλλος παρά το χοντρό σου το κεφάλι (και το πάνω και το κάτω )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΑΣ.. ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΑ 8000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΏ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ..ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ 510 ΜΙΚΤΆ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTOI θα παίρνουν σε ένα μηνά; όσο ένας ΝΕΟΣ κάτω τον 25 ετών σε δυο ΧΡΟΝΙΆ ΚΑΙ ΘΈΛΕΤΕ ΣΥΝΟΧΗ;;;

    Όλη η αλήθεια για τους μισθούς των 300

    Συνολικά παραπάνω από 7.000 ευρώ τον μήνα καθαρά και στο χέρι λαμβάνει κάθε βουλευτής την ώρα που ο ίδιος έχει διαμορφώσει τον κατώτατο μισθό για τους νέους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα στα 510 ευρώ.

    Μάλιστα μετά και τα πρόσφατα μέτρα που ψήφισαν, οι βουλευτές λαμβάνουν υπερδιπλάσιο μισθό από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου (3.023 ευρώ), έναν καθηγητή πανεπιστημίου (1.459 ευρώ) και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ (1.872 ευρώ).

    Όπως δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, σύμφωνα με τα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας, το μηνιαίο καθαρό πληρωτέο ποσό ανέρχεται κατά μέσο όρο σε 6.200 ευρώ.

    Σε αυτό πρέπει να προστεθεί και η αποζημίωση που λαμβάνει κάθε βουλευτής για τη συμμετοχή του στις κοινοβουλευτικές επιτροπές και μεσοσταθμικά κυμαίνεται από 800 έως 1.000 ευρώ μηνιαίως.

    Ειδικότερα, οι βουλευτές λαμβάνουν μηνιαίως και στο χέρι:...

    - Βουλευτική αποζημίωση 5.780,60 ευρώ

    - Επίδομα οργάνωσης γραφείου 1.000 ευρώ κατά μέσο όρο

    Εμφανίζονται διαφοροποιήσεις ανάλογα με την εκλογική περιφέρεια του βουλευτή.Στους βουλευτές της πρωτεύουσας δίνονται 935,88 ευρώ και οι βουλευτές της επαρχίας λαμβάνουν 1.169,99 ευρώ.

    - Ταχυδρομικά τέλη 1.136,64 ευρώ
    Το ποσό δίνεται προκειμένου να στέλνονται επιστολές σε ψηφοφόρους και όπως υποστηρίζουν οι βουλευτές, «το δαπανούμε όλο σε γραμματόσημα».

    - Επίδομα κίνησης κατά μέσο όρο 550 ευρώ
    - Οικογενειακή παροχή 50 ευρώ
    - Αποζημίωση για συμμετοχή σε κοινοβουλευτικές επιτροπές και θερινά τμήματα 1.150 ευρώ

    Εκτός όμως από τα χρήματα που παίρνουν στο χέρι οι βουλευτές, υπάρχουν και κάποιες άλλες παροχές των οποίων επωφελούνται, οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

    - Βουλευτικά Ι.Χ. 975 ευρώ
    - Επίδομα ενοικίου 1.000 ευρώ
    - Ατέλεια τηλεφωνική για τα πολιτικά γραφεία 917 ευρώ
    Σύμφωνα με το άρθρο 2 του Ζ’ ψηφίσματος, οι βουλευτές δικαιούνται ατέλεια τηλεφωνικής επικοινωνίας. Η ετήσια δαπάνη της Βουλής για κάθε βουλευτή ανέρχεται σε 11.000 ευρώ.

    - Ατέλεια κινητού τηλεφώνου 200 ευρώ

    Τυχόν υπερβάσεις τις καλύπτει ο βουλευτής.

    - Αεροπορικά εισιτήρια 875 ευρώ
    Συνολικά 104 αεροπορικά εισιτήρια το χρόνο δικαιούνται οι βουλευτές της περιφέρειας, προκειμένου κάθε εβδομάδα να επιστρέφουν στις εκλογικές τους περιφέρειες.

    - Δύο επιστημονικοί συνεργάτες 4.500 ευρώ
    Σε κάθε βουλευτή παρέχονται 4 υπάλληλοι και 2 αστυνομικοί.

    Από τους υπαλλήλους οι δύο είναι αποσπασμένοι και άρα πληρώνονται από τις υπηρεσίες τους.

    Τους άλλους δύο τους επιλέγει ο ίδιος και πληρώνονται από τη Βουλή.

    Από newsbeast

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To ανέκδοτο που θα σαρώσει μέχρι τα Χριστούγεννα !

    Κορυφαίο!

    -Μπαμπά, τι θα μου πάρεις τα Χριστούγεννα;


    -Τις εισπράξεις απ΄τα κάλαντά σου, αγόρι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΔΩΝΙ-ΜΑΛΩΛΙΔΗ...ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΕΕ!!! ΔΙΆΒΑΖΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΕΝΕ ΤΙ ΛΕΙ Ο ΡΗΓΑΣ..

    Όταν η Διοίκησης βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονα του, το να κάμει τότε ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασην, να... αρπάζει τα άρματα και να τιμωρήσει τους τυράννους του, είναι (το) πλέον ιερόν από όλα τα δίκαια του και το πλέον απαραίτητον από όλα τα χρέη του.


    Ρήγας Φεραίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *