GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bαλαβάνη: Αλλοιώθηκε η λίστα Λαγκάρντ...

Στην καταγγελία ότι η αρχική λίστα Λαγκάρντ αλλοιώθηκε και ότι η καινούρια λίστα που παρελήφθη από τις γαλλικές αρχές την περασμένη Παρασ...

Στην καταγγελία ότι η αρχική λίστα Λαγκάρντ αλλοιώθηκε και ότι η καινούρια λίστα που παρελήφθη από τις γαλλικές αρχές την περασμένη Παρασκευή έχει 600 παραπάνω ονόματα συγκριτικά με την παλιά, προέβη μέσω του ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη.
«Στην καινούρια λίστα Λαγκάρντ, υπάρχουν 600 ονόματα παραπάνω σε σχέση με την παλιά. Ευσταθούσαν αυτά που λέγονται ότι έγινε αντικείμενο επεξεργασίας» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Βαλαβάνη.
«Πιθανόν να βγουν κάποια πράγματα, αλλά το μεγάλο πρόβλημα του μαύρου χρήματος στην Ελβετία δεν ξέρω αν θα αντιμετωπιστεί» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι σημαντικό ότι έχουν ξεκινήσει μια σειρά ενέργειες για όσους έβγαλαν χρήματα τα τελευταία δυο έτη. Έχουν πάει τα σημειώματα σε αυτούς τους πολίτες για να δικαιολογήσουν το πόθεν έσχες των τελευταίων ετών» δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης.
Πηγή: skai.gr



1 σχόλιο


  1. Η μπάντα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΡΤ θα κάνουν πρωτοχρονιά στον Αμαζόνιο.!

    Το «λατινοαμερικανικό όνειρο»
    ζει εδώ και μια εβδομάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

    Οι οικογενειακές διακοπές που ξεκίνησαν επισήμως την περασμένη Δευτέρα -με πρόσχημα την εύρεση της «συνταγής» στη Βραζιλία και την Αργεντινή- συνεχίζονται ώστε να βρεθεί ο...«άλλος δρόμος».

    Και μάλιστα δεν θα σταματήσουν σύντομα, μια το εισιτήριο της επιστροφής έχει κλειστεί για τις 27 του μήνα.

    Την ώρα πάντως που ο κ. Τσίπρας απολαμβάνει την παραμονή του, στην Κουμουνδούρου ακούγονται αρκετές φωνές κριτικής.
    Οχι μόνο για τις πολλές ημέρες διαμονής του στη Λατινική Αμερική, αλλά και για την περίοδο που ο ίδιος διάλεξε.
    Αρκετοί μάλιστα υπενθυμίζουν το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα δει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες (που πάντως αντιμετωπίζει επιπλοκές όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του), κάτι το οποίο είχε κάνει πριν από μερικούς μήνες η «σκιώδης υπουργός» Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου!

    Αλλοι πάλι τα ρίχνουν και στον «αργεντινοτραφή» Κώστα Ησυχο, ο οποίος φέρεται να είναι πίσω από την οργάνωση τωνχριστουγεννιάτικων
    διακοπών.
    Δεν είναι λίγοι πάντως αυτοί που στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι σε «λιγότερες ημέρες θα μπορούσε να κάνει τα ίδια πράγματα», ενώ οι ίδιοι στηλιτέυουν την επιλογή της Αργεντινής και της Βραζιλίας, υποστηρίζοντας ότι ο συμβολισμός του εν λόγω ταξιδιού δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντας του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση