GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ζώης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη...


 Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ζώης από τους Ανεξάρτητους ΈλληνεςΚαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Χρήστος Ζώης. Είχε προηγηθεί η παραίτηση του Γ. Μανώλη.
Το απόγευμα της Δευτέρας η σύγκρουση μεταξύ Πάνου Καμμένου και Κώστα Μαρκόπουλου οδήγησε στην καθαίρεση του δεύτερου από τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Επίσης, ο κ. Καμμένος έχει ανοίξει πόλεμο δηλώσεων με τον Γιάννη Μανώλη, ο οποίος χαρακτήρισε «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφερόμενος στην αποχώρησή του κατά τη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Ο κ. Μανώλης είπε μάλιστα ότι αυτός ήταν που έδωσε το non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα μέσα Μαΐου, προκειμένου να μπει στη συγκυβέρνηση και να γίνει υπουργός Άμυνας.
Απαντώντας ο Πάνος Καμμένος διέψευσε τα περί non paper και δήλωσε: «Όποιοι αντέχουν θα συνεχίσουν μαζί μας. Όσοι δεν αντέχουν να επιστρέψουν στα μαντριά τους». «Εγώ είχα υπουργεία όπως και οι περισσότεροι που ξεκινήσαμε, αφήσαμε υπουργεία για να πάμε στους ΑΝΕΛ. Ο επαγγελματίας πολιτευτής κ. Μανώλης λειτούργησε ως αποστάτης. Το non paper το οποίο ανέφερε, ήταν ένα χαρτί που φαίνεται ότι κάποιοι εμπνεύστηκαν προκειμένου εμείς να υποταγούμε στην συγκυβέρνηση της τρόικας. Ούτε υποταχθήκαμε, ούτε ποτέ θα υποταχθούμε. » Και αυτά τα non paper μπορούν να τα χρησιμοποιούν μεταξύ τους εκείνοι που διαπραγματεύονται καρέκλες και μισθούς. Οι ΑΝΕΛ δεν διαπραγματευόμαστε με κανένα από αυτούς, συνομιλούμε μόνο με τον ελληνικό λαό.»
Πηγή: epikaira.gr

4 σχόλια

  1. Χρήστο καλά έκανες αλλά μην πας στον Στυλιανίδη τώρα γιατί θα φάς άδειασμα και ας είναι κουμπάρος σου.
    Εαν ο Στυλιανίδης είχε μυαλό και δεν του άρεσαν οι λεζάντες οι βόλτες και η καλή ζωή ίσως να ήταν μπροστά σήμερα αλλά ήθελε μεγαλεία!
    Μακριά απο αυτούς και φτιάξτε ένα κόμμα απλό λαικό που να χωράει όλους, όλη την κεντροδεξιά της γεννιάς μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζώη-Μανώλη γυριστε στα μαντριά σας ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ου..ου... μύλος γίνεται στον οργανισμό. Ο κλέψας, του κλέψαντος, τω κλέψαντι, ω παλιοκλέψαντες και παλιοκλεφταρέοι.


    Ντίνος Ηλιόπουλος, Έλληνας ηθοποιός

    Θ-Α-Ν-Α-Τ-Ο-Σ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *