GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόντι: Αδυνατώ να παρακολουθήσω τη σκέψη του...

Μόντι: Αδυνατώ να παρακολουθήσω τη σκέψη του... Ο παραιτηθείς τεχνοκράτης πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Μόντι , δήλωσε σήμερα, στη διά...

Μόντι: Αδυνατώ να παρακολουθήσω τη σκέψη του...
Ο παραιτηθείς τεχνοκράτης πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Μόντι, δήλωσε σήμερα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου κατά την οποία αναμένεται να καθορίσει τη στάση του ενόψει των επικείμενων εκλογών, πως «κάποιες φορές δυσκολεύεται να παρακολουθήσει την πορεία της σκέψης» του προκατόχου του στην προεδρία της κυβέρνησης Σίλβιο Μπερλουσκόνι».
«Πρώτα μού ζήτησε να ηγηθώ της συντηρητικής παράταξης και στη συνέχει κατέκρινε τους φόρους που επέβαλλα», εξήγησε ο Μόντι.
Σε σχέση με το πολιτικό πρόγραμμά του, ο Ιταλός πρωθυπουργός εξήγησε ότι θα είναι προσβάσιμη μέσω διαδικτύου, με τον τίτλο «Να αλλάξει η Ιταλία και να Αναμορφωθεί η Ευρώπη». Κύρια σημεία της 'ατχέντας Μόντι' θα αποτελέσουν οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις που αξιώνει η Ευρώπη και η διατήρηση της μέχρι τώρα πορείας, προκειμένου να αποφευχθούν οπισθοχωρήσεις.
«Ο φόρος ακίνητης περιουσίας είναι αδύνατο να καταργηθεί. Μετά από ένα χρόνο θα τον επιβάλλαμε, αναγκαστικά διπλάσιο», τόνισε ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση