GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εφαψία του Φοίνικος» αποκάλεσε τον Κακλαμάνη ο Σταύρος Ψυχάρης

Απάντηση μέσω της στήλης του Μικροπολιτικού στην εφημερίδα Τα Νέα έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος τον αποκάλεσ...


Απάντηση μέσω της στήλης του Μικροπολιτικού στην εφημερίδα Τα Νέα έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος τον αποκάλεσε «εφαψία του Φοίνικος».
Αναλυτικά η επιστολή του στον Μικροπολιτικό:
Αγαπητέ Μικροπολιτικέ,
Σου έγραφα προχθές για τον… έφεδρο πολιτικό ο οποίος αυτοαπεκλείσθη στο παρελθόν από το να είναι υποψήφιος για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ όταν ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος δήλωσε ότι αν δεν απέσυρε τις σκέψεις περί υποψηφιότητος ο συγκεκριμένος παλαιός* πολιτικός θα έκανε ο ίδιος καταλυτικές δηλώσεις.
Ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης (Τέως τέως κ.λπ. και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) εξέφρασε προ ημερών την οργή του για τον τρόπο… διορισμού** των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ, διασύροντας προφανώς τους τέσσερις έως τώρα εκλεγμένους προέδρους (Α. Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης, Γ. Παπανδρέου, Ευ. Βενιζέλος).
Ισως ο κ. Εφεδρος Αξιωματικός (θα εξη- γήσω τον… τίτλο αυτόν!) να θεωρεί ότι πρέπει ο τυχόν υποψήφιος να έχει λ.χ. μια συστατική επιστολή διά χειρός Παλαΐνη*** ότι παρακολούθησε τα Σεμινάρια της Νέας Σμύρνης (πτυχία υπό Εφαψιών του Φοίνικος που αναγεννάται εκ της τέφρας του).
Δεν έχω καιρό σήμερα να γράψω περισσότερα για τον Τέως τέως ο οποίος μπορεί να αποσυρθεί του δημοσίου βίου. Θα μείνει βέβαια η φωτογραφία του στο Κοινοβούλιο. Για να μας θυμίζει τις δαπάνες εν ονόματι… Ιντέρνα Κόρπορις!
Με συντροφικούς χαιρετισμούς Αθηναίος Πολίτης,
Φύλαξ (γραπτών) Αρχείων και Φωτογραφιών
* Ο Τέως τέως ανήκει στους παλαιούς πολιτικούς. Προσεπάθησε να εκλεγεί βου- λευτής με την Ενωση Κέντρου το 1964 και απέτυχε. Ο Γεώργιος Παπανδρέου τον διόρισε ρουσφετολογικώς Γεν. Γραμματέα του υπ. Κοινωνικής Πρόνοιας. Το βασικό προσόν του ήταν προδήλως το ότι είχε υπηρετήσει ως έφεδρος αξιωματικός!
** Παρέλειψα κακώς το όνομα του κ. Μιχ. Σάλλα ως μέλους της Επιτρο- πής διορισμού αρχηγών του ΠΑΣΟΚ κατά Κακλαμάνην – σκοπίμως. Διότι κατά τον διορισμό του προτελευταίου είχε αυτοεξαιρεθεί.
*** Αριστείδης και Χαράλαμπος Παλαΐνης, αξιωματικοί του Στρατού, το δίδυμο απολύτου εμπιστοσύνης του δικτάτορα Ιωαννίδη Πηγή: newpost.gr

5 σχόλια

  1. Αν δεν στηθουν κρεμαλες για τους αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ,δεν βλεπω να υπαρχει προοπτικη..

    ΚΡΕΜΑΛΑ στους αλητες.
    ΔΗΜΕΥΣΗ της περιουσιας τους..

    Παιδια σκυλια(αν εχουν) θα περιελθουν στην ιδιοκτησια του κρατους..
    Σε δημοσιο ορφανοτροφειο.
    Ψωμι,φαι υπνος και 1,5 ευρω την ημερα για καμμια τυροπιτα..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν αρχίζω να πιστεύω ότι ΌΛΟΙ οι Ελληνες πολιτικοί είναι αιχμάλωτοι ,δεν λέω πουλημένοι
    υπάρχουν και αυτοί , αλλά οι πιο πολλοί είναι ΑΙΧΜΆΛΩΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ...
    Άρα η δημοκρατία έχει καταργηθεί από του κατακτητές μας ,οι ταγοί μας είναι αιχμάλωτοι πολέμου...
    Και όταν υπάρχει πόλεμος θα πρέπει να τους παλέψουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ και όταν τελειώσει ο ΠΟΛΕΜΟΣ
    θα ξαναφέρουμε την Δημοκρατία....
    Οργανωθείτε να σώσουμε ότι μπορούμε, χτυπάτε τον κατακτητή από ΠΑΝΤΟΎ ( δεν είναι
    κατακτητές τα ματ και οι πολιτικοί), λέω για τον ξένο κατακτητή ,και μετά ας σκάψουμε ακόμα και με τα νύχια μας την ιερή ΓΗ μας να ξαναβρούμε την ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ. Όσοι {ΕΛΛΗΝΕΣ} όμως επιμένουν να υποστηρίζουν τους κατακτητές πρεπει να εκτελούνται ως προδότες..
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ΆΛΛΗ ΛΎΣΗ...
    Τα σώματα ασφαλείας οφείλουν να δώσουν οπλισμό στο κόσμο , οι Ελληνες αξιωματικοί να κατευθύνουν τον κόσμο και να κηρύξουν πόλεμο στους κατακτητές... ΆΜΕΣΑ Ο ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ και οι οδήγιες ...ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΈ ΠΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ... ΕΊΜΑΣΤΕ ΉΔΗ ΥΠΌ ΚΑΤΟΧΉ ,Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΆΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΆΦΗ ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ...ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ...
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΒΙΑΖΕΙ , ΑΘΕΤΕΙ , ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ,
    ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΕΙ Ο ΛΑΟΣ Ή ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ , ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ."
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ,ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΗΔΟΝΗ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ,ΤΟ ΒΟΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ,ΣΦΙΞΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαλάρωσε εσύ με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Κάνε ένα ντους, πιες ένα χαμομήλι, πήγαινε στον Χαρδαβέλλα να σε ψεκάσουν. Γράψε ένα σύγγραμμα, ένα μανιφέστο. Χόρεψε. Άφησε τα μοιρολόγια, ηρέμησε, θα πάθεις τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση