GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απελευθερώθηκε Αμερικανός γιατρός που είχε απαχθεί από Ταλιμπάν

Επειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησε ο αμερικανικός στρατός στο ανατολικό Αφγανιστάν   Επιτυχημένη κοινή επιχείρηση απελευθέρ...

Επειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησε ο αμερικανικός στρατός στο ανατολικό Αφγανιστάν
 
Επιτυχημένη κοινή επιχείρηση απελευθέρωσης ενός Αμερικανού γιατρού που είχε απαχθεί από Ταλιμπάν πραγματοποίησαν αμερικανικές και αφγανικές στρατιωτικές δυνάμεις στο ανατολικό Αφγανιστάν.
Ο γιατρός Ντίλιπ Τζόζεφ, μέλος της οργάνωσης ανθρωπιστικής βοήθειας Morning Star Development, είχε απαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου μαζί με δύο Αφγανούς, γυρίζοντας από κλινική στην επαρχία της Καμπούλ.
Οι απαχθέντες μεταφέρθηκαν σε ορεινή περιοχή κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν. Οι δύο Αφγανοί απελευθερώθηκαν το Σάββατο, έπειτα από τριήμερες διαπραγματεύσεις. Όμως οι πληροφορίες για τον Ντίλιπ Τζόζεφ έλεγαν ότι η ζωή του κινδύνευε άμεσα.
Ο Αμερικανός διοικητής στο Αφγανιστάν, στρατηγός Τζον Αλεν, διέταξε την επιχείρηση, κατά την οποία επτά αντάρτες σκοτώθηκαν. Ο Αμερικανός γιατρός απελευθερώθηκε και είναι καλά στην υγεία του.
«Είμαι περήφανος που οι αμερικανικές και αφγανικές δυνάμεις σχεδίασαν, πραγματοποίησαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία την επιχείρηση αυτή. Χάρη σε αυτές ο γιατρός Τζόζεφ θα βρίσκεται σύντομα στην οικογένειά του και τους οικείους του», δήλωσε ο Αλεν.
Σχόλια αναγνωστών (0)


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση