GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρεται το ζεύγος Τζολί-Πιτ;...

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια παγκοσμίως. Η καριέρα και των δύο έχει εκτιναχθεί στα ύψη τα τελ...

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια παγκοσμίως. Η καριέρα και των δύο έχει εκτιναχθεί στα ύψη τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ. Φαίνεται, όμως, πως το τέλος δεν είναι μακριά, σύμφωνα με δηλώσεις τους.
Πρόσφατα η Αντζελίνα Τζολί μίλησε για τα σχέδια της στο βρετανικό μέσο ενημέρωσης Channel 4 News. Αποκάλυψε πως σκέφτεται να σταματήσει την ηθοποιία για χάρη της οικογένειας της. ''Σκέφτομαι να αποσυρθώ τώρα που τα παιδιά μπαίνουν στην εφηβεία. Θα υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στο σπίτι'' δήλωσε η 37χρονη σταρ. ''Νιώθω πολύ τυχερή για την επαγγελματική πορεία μου. Οι εμπειρίες μου ήταν μοναδικές. Αλλά τώρα πια θα είμαι πολύ χαρούμενη, αν μείνω σπίτι με τα παιδιά μου'' συμπλήρωσε. 
Σχεδιάζει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο όχι μόνο στην οικογένειά της αλλά και στο φιλανθρωπικό έργο. ''Ξυπνάω το πρωί και προσπαθώ να ενημερωθώ αμέσως για το τι συμβαίνει, όπως καθένας από μας. Θέλω να βοηθήσω την ανθρωπότητα.'' ανέφερε η Αντζελίνα Τζολί τονίζοντας ότι η φιλανθρωπική δράση της ξεκίνησε ουσιαστικά, όταν υιοθέτησε τον Μάντοξ το 2002. 
Αλλά και ο Μπραντ Πιτ έχει εκφράσει τις ίδιες σκέψεις, αφού στα επόμενα τρία χρόνια σκέφτεται να αποσυρθεί. ''Δεν μπορώ να πω συγκεκριμένη ημερομηνία. Βλέπω όμως το τέλος να πλησιάζει. Έχω κι άλλα ενδιαφέροντα'' έχει δηλώσει ο 49χρονος ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση