GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν τρόφιμα και ιατρικές εξετάσεις από την αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης

Θα διανεμηθούν δωροεπιταγές για την αγορά τροφίμων και πακέτα με τρόφιμα από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, συνολικής αξίας 20.000 ευ...


Θα διανεμηθούν δωροεπιταγές για την αγορά τροφίμων και πακέτα με τρόφιμα από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, συνολικής αξίας 20.000 ευρώ
Διανομή τροφίμων και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, κοινωνικούς φορείς και Μητροπόλεις του νομού Θεσσαλονίκης συνολικής αξίας 55.000 ευρώ θα παρέχει η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ, στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της στους τομείς της Κοινωνικής Ευθύνης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Η δράση αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, Βερόπουλος, Μασούτης και LIDL και με τα Ιατρικά Κέντρα Βιοϊατρική και Euromedica οι οποίοι και θα παρέχουν τα τρόφιμα και τις διαγνωστικές εξετάσεις αντίστοιχα, στους δικαιούχους φορείς.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε  Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της δράσης στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, οι εκπρόσωποι των εταιρειών που συμμετέχουν στη δράση και προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, όπως επίσης  και οι εκπρόσωποι των δικαιούχων φορέων.
Η εκδήλωση για την παράδοση των δώρων στους δικαιούχους φορείς θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 12.00 στο θέατρο «Αλέξανδρος», Εθν Αμύνης 1.
Συνολικά έχουν συγκεντρωθεί και θα διανεμηθούν δωροεπιταγές για την αγορά τροφίμων και πακέτα με τρόφιμα από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, συνολικής αξίας 20.000 ευρώ και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από τα Ιατρικά Κέντρα συνολικής αξίας 35.000 ευρώ.
Οι φορείς στους οποίους θα δοθούν τα τρόφιμα και οι ιατρικές εξετάσεις είναι οι τέσσερις Μητροπόλεις του νομού Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως και Λαγκαδά), η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών, ο Σύλλογος Πολυτέκνων οι Άγιοι Πάντες, οι Γιατροί του Κόσμου-Ελλάδας, η Μέριμνα των Πτωχών, το Κοινωνικό Ιατρείο, η Δράση Ευπαθών Ομάδων η Στήριξη, η Μέριμνα Ζωής και το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αγ. Βασίλειος.
Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο κ. Χαϊνογλου εκπρόσωπος της εταιρείας Βερόπουλος, η κα Αδαμίδου από τη Lidl Hellas, ο Γενικός Διευθυντής Βορείου Ελλάδος του ομίλου Βιοϊατρική κ. Χριστόγλου, ο κ. Τσιόγκας από τον όμιλο ΑΒ Βασιλόπουλος, ο κ. Χατζηβαλάς από τη Euromedica και εκπρόσωπος  από τον όμιλο Μασούτης. Από τους φορείς οι οποίοι και θα παραλάβουν τα δώρα συμμετείχαν η Πρόεδρος της Φιλόπτωχου Κυριών κα Σαββαΐδου, η πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου κα Χαχαμίδου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Οι  Άγιοι Πάντες και  εκπρόσωποι των Μητροπόλεων του νομού Θεσσαλονίκης.
«Σήμερα που η κοινωνία μας δοκιμάζεται, θέλουμε να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να ανακουφίσουμε συμπολίτες μας που δεν μπορούν να διασφαλίσουν ούτε τα απαραίτητα για τη διαβίωσή τους. Όλοι μαζί από τον Περιφερειάρχη  μέχρι και όλους των συμβούλους, με τη συνεργασία των αλυσίδων σούπερ μάρκετ και των ιατρικών κέντρων, συγκεντρώσαμε δωροεπιταγές για την αγορά τροφίμων, πακέτα με τρόφιμα και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις τις οποίες και θα παραδώσουμε σε φορείς και ιδρύματα που επιτελούν αυτό το σημαντικό κοινωνικό έργο. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλες τις εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και που συνδράμουν στη δράση αυτή. Χάρη στην ανταπόκρισή τους συγκεντρώσαμε τρόφιμα και ιατρικές εξετάσεις αξίας 55.000 ευρώ με τα οποία θα βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας  να κάνουν γιορτές τουλάχιστον με τα απαραίτητα, όπως επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας μας, οι οποίοι συνδράμουν στην πραγματοποίηση και προβολή αυτής της εκδήλωσης», τόνισε ο κ. Τζιτιζκώστας.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση