GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσημη επίσκεψη Ευρωπαίου επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ελλάδα...

Φυλακές, αναμορφωτήρια ανηλίκων και κέντρα κράτησης μεταναστών και αιτούντων άσυλο αναμένεται να επισκεφθεί ο επίτροπος του Συμβουλίου τ...

Φυλακές, αναμορφωτήρια ανηλίκων και κέντρα κράτησης μεταναστών και αιτούντων άσυλο αναμένεται να επισκεφθεί ο επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μούιζνιεκς, ο οποίος πραγματοποιεί τετραήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.
Παράλληλα, ο λετονός επίτροπος Μούιζνιεκς θα έχει επαφές με αντιρατσιστικές οργανώσεις, προκειμένου να συγκεντρώσει στοιχεία για την άνοδο της ρατσιστικής βίας στην Ελλάδα και τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.
Επιπλέον, στο πρόγραμμα της επίσκεψής του συμπεριλαμβάνονται και συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη.
 

5 σχόλια

  1. Θα μάς κλάσει τ' αρχίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;
    ΚΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ;
    ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΓΟ ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο NILS MUIZNIEKS Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΟΨΙΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΟΧΙ.

    Ο “ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ” ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ LATVIA ΟΠΟΥ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΥΓΗ ΘΕΛΟΥΝ ,ΧΡΥΣΗ ,ΑΣΗΜΕΝΙΑ Η ΧΑΛΚΙΝΗ.

    http://rt.com/news/nazi-patriotic-lesson-kindergarten-latvia-012/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλως ηλθες πηγαινε πρωτα στα βασανιστηρια του δοντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση