GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“O Καμμένος ήθελε να γίνει υπουργός” λέει ο Μανώλης- “Αποστάτη” τον χαρακτηρίζει ο Καμμένος!(video)...

Το γυαλί στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ, έχει ραγίσει οριστικά! Μάλιστα σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος επιτέθηκε με βαρύτατους χα...


Το γυαλί στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ, έχει ραγίσει οριστικά!
Μάλιστα σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Γιάννη Μανώλη, μετά την αποκάλυψη-επιβεβαίωση του δευτέρου για την πρόθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ να συνδιαλλαγεί με τα “μνημονιακά” κόμματα, με αντάλλαγμα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας!
Πιο συγκεκριμένα στην καταγγελία ότι το ανυπόγραφο non paper έγγραφο στα μέσα Μαίου -που έκανε λόγο για ψήφο ανοχής των ΑΝΕΛ σε περίπτωση εθνικού κινδύνου- όντως δόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τον Πάνο Καμμένο προέβη σήμερα το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μανώλης, ο οποίος ανακοίνωσε και την αποχώρησή του από το κόμμα. «Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για γκέλα.
Αποκάλεσε δε, «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι «συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα».
Ο κ. Μανώλης τόνισε επίσης ότι οι ΑΝΕΛ υποχώρησαν εκλογικά λόγω του non paper, ότι αντί «να φτιάξουμε το κόμμα έφυγε για 2 μήνες διακοπές», και ότι ο κ. Καμμένος επιθυμεί ένα μικρό κόμμα.
Για την πρόταση Καμμένου στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, να παραιτηθούν οι βουλευτές των δύο κομμάτων ώστε να προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές, δήλωσε ότι στελέχη του κόμματος είχαν εξηγήσει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι αυτό δεν «στέκει» συνταγματικά.
«Δεν συζητάει με κανέναν και μιλάει συνεχώς για ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σα να λέει στον κόσμο “πήγαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ”, μας χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξαφνικά τον ακούσαμε να μιλάει για δολάριο. Δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτε. Σήμερα λεει άλλα, το βράδυ άλλα, αύριο άλλα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη» δήλωσε σήμερα μέσω twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ενώ του ευχήθηκε «καλό ταξίδι».
http://youtu.be/YNeIIiKPriM

3 σχόλια

  1. Καμμένος: "Ελοχίμ επιτέθηκαν στη σελίδα μας".
    Πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγραψε στο twitter ότι άγνωστοι χάκερ "επιτέθηκαν" στη σελίδα του κινήματος στο διαδίκτυο".

    Για αποστασία μιλάει στους βλαμμένους ο Καμμένος... για την ταμπακιέρα κουβέντα!!
    Μούγγα για το ότι έδωσε στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας το non paper με το οποίο ζητούσε να μπει στην κυβέρνηση και να πάρει το ΥΠΕΘΑ,
    - μούγγα για την κατηγορία ότι την έκανε σα λαγός,
    - μούγγα για το ότι στο "κόμμα" του δεν λειτουργεί τίποτα και βγαίνει και λέει προσωπικές του θέσεις που έχει αποφασίσει με μερικούς παρατρεχάμενους συνομοσιολόγους.

    Αντ' αυτού, σαν νέος Ανδρέας Παπανδρέου που είναι, μίλησε για...
    αποστασίες και κλασικά απάντησε με σύνθημα όπως έχει συνηθίσει τους ηλίθιους που τον ακολουθούν:

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ μαλάκες
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑσυνΑΡΤΗΤΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ αμερικαν$$$ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρόμπα έκανε τον Καμμένο ο Μανώλης:
    Το non paper το έδωσε ο Καμμένος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!
    (βίντεο)
    [Το λέγαμε τότε και τα παπαγαλάκια του Καμμένου μας έλεγαν ψεύτες... τώρα τι έχουν να πούνε για τον "αρχηγό τους" που τους παραμύθιαζε και πίσω τους συζητούσε την ένταξή του στην "Κυβέρνηση του μνημονίου"...

    Προφανώς δεν θα πούνε και πάλι τίποτα όπως δεν λένε από χθες που το κόμμα τους έγινε μύλος.... Αστείοι υπάλληλοι που βάζουν μόνο τις μισές αλήθειες (κάνουν και αποκαλύψεις τρομάρα τους) και σας πασάρουν ότι τους βολεύει...σαν τον Καμμένο που ότι ώρα του πει η ΝΔ "έλα πίσω και θα σου καθαρίσω τις αγωγές των 20 εκ που έχεις στην πλάτη σου" θα επιστρέψει τρέχοντας...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειαζόταν ο Μανώλης να πει ότι είναι ρόμπα ο Καμμένος.
    Φαίνεται από μακρυά ο άνθρωπος ότι είναι νούμερο!
    Αν δεις και το ύφος του όταν καταγγέλει τους πάντες και τα πάντα, τότε δεν φαίνεται μόνο, κραυγάζει κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση