GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη δικαίωση του Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  Οι εξελίξεις στο θέμα με το στικάκι της λίστας Λαγκάρντ αποτελούν μια πρώτη δικαίωση για τον Ευάγγελο Βε...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Οι εξελίξεις στο θέμα με το στικάκι της λίστας Λαγκάρντ αποτελούν μια πρώτη δικαίωση για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αντικειμενικά. Προκύπτει δηλαδή ότι ο κ. Βενιζέλος παρέδωσε πριν από λίγο καιρό στις αρχές (ΣΔΟΕ κλπ) το στικάκι που είχε παραλάβει από τον κ. Διώτη χωρίς να έχει μεσολαβήσει καμιά αλλοίωση από δικής του πλευράς. Αποκλείστηκε έτσι και επίσημα ότι την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών ο κ. Βενιζέλος "πειράχτηκε" με οποιοδήποτε τρόπο το στικάκι, όπως τον κατηγορούσαν μέχρι τώρα διάφοροι.
Επίσης έχει σημασία ότι το περιεχόμενο από  το αλλοιωμένο στικάκι που είχε ο κ. Διώτης -και αντιγράφτηκε τον Ιούλιο του 2011- είναι ακριβώς το ίδιο  με αυτό που δημοσιεύτηκε από το περιοδικό HOT DOC του Κ. Βεξεβάνη!

23 σχόλια

  1. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΩΣΣΑΓΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ρε προβατο... αντε που βγηκες να μας πεις οτι δικαιωθηκε δικολαβος χαρατσας.

    Αντε ρε παρε τα κουβαδακια σου και πηγαινε σε αλλη παραλια χαμενε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Βενιζέλο δεν τον κατηγορουν για αλλοιωση στο στικάκι, άλλα ειναι τα ερωτηματικά:
    1.αξιοποιησε ως οφειλε την λίστα για την παταξη της φοροδιαφυγής;
    2.Απέφυγε τον πειρασμο να αξιοποιηση το περιεχόμενο της λίστας για πολιτικές συναλλαγες καιεκβιασμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαρολαιολογε, η λιστα Βαξεβανη ειχε παραπάνω ονοματα δεν ηταν ακριβως ιδια και οι δικαστικες αρχες λενε για αωτιγραφη της λιστας από τον Διωτη και οχι αλλιωση. Μαλακοβιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oλα αυτά είναι εικασίες και κατά τη γνώμη χωρίς πρακτική σημασία,το γεγονός αυτό από μόνο του μπορεί να είναι μία απλή ένδειξη με μικρή όμως σημασία που τεχνικά μπάζει από παντού.

    Και για να το εξηγήσω και τεχνικά, γιατί δεν μπορεί να βρεί κανείς την πραγματική ημερομηνία του εγγράφου στηριζόμενος μόνο σε αυτό το γεγονός, όπως είναι γνωστό ο χρόνος δημιουργίας οποιοδήποτε εγγράφου σε οποιοδήποτε υπολογιστή έχει σχέση με το ρολόι του, με πολύ απλά λόγια αν αλλάξετε την ώρα και το χρόνο στον υπολογιστή σας τα έγγραφα που θα δημιουργηθούν θα έχουν αυτό το χρόνο επομένως αν κάποιος γνώριζε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια που δεν χρειάζεται ούτε ιδιαίτερες γνώσεις ούτε και απαιτεί κάποια δεξιότητα και για να είμαστε ακριβείς θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε από τους κατόχους του στικακίου να δημιουργεί και να αντιγράφει έγγραφα με ότι ημερομηνία ήθελε σύμφωνα με την πολύ απλή ανωτέρω μέθοδο

    Μπορείτε να το εξακριβώσετε και μόνοι σας φτιάχνοντας ένα text αρχείο στον υπολογιστή σας αλλάζοντας απλά την ημερομηνία στο ρολόι του υπολογιστή σας, κάντε τη δοκιμή και δείτε μετά στις ιδιότητες του εγγράφου την ημερομηνία δημιουργίας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δικαίωση του παχύδερμου;
    Για όνομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για τα ζόρια


    ξύδι


    απέξω απο τις Βίλες


    γιατί μέσα στην φυλακή ΔΕΝ
    μαλακισμένοι ΑΝΩΘΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΗΡΩΑ ΜΑΣ, ΗΓΕΤΗ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΖΕΡΑΡ ΝΤΕΠΑΡΤΙΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΑΜΕ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΣΤΙΚΑΚΙ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΧΥΛΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΟΜΟΥΝΙΑ ΦΤΑΙΝΕ. ΖΗΤΩ Η ΠΑΡΑΓΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γελάει ο κόσμος με τον Βαξεβάνη..

    Έστειλα το USB για εργαστηριακό έλεγχο - Ήταν μολυσμένο με κολοβακτηρίδια, (της Δούρου ?!), άρα...

    [Και γιατί δεν μας το έλεγες από την αρχή ρε μεγάλε, ότι το στικάκι είναι πειραγμένο, αλλά μας το λες μετά από 1 μήνα αφού το ξέρει όλος ο ντουνιάς;

    Για να πουλήσεις καμιά φυλλάδα ακόμα;]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στάθη Παλαιολόγε,
    πόσο πασόκος μπορεί να είσαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. L'État, c'est moi


    Έως πότε ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολιτικος προισταμενος του Διωτη
    οταν "πειραξαν το στικακι"
    ΗΤΑΝ Ο ...............???????????
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Η κατάσταση αυτή οδήγησε στον κυβερνητικό ανασχηματισμό της 17ης Ιουνίου, με τον οποίο ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέλαβε το Υπουργείο Οικονομικών, σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο της ελληνικής κρίσης χρέους. Παράλληλα ανέλαβε και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.[8]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΠΑΡΑ Παλαιολογε

    παλι την πατησες υπυργος οικονομικων
    απο 17 Ιουνιου 2001 ηταν ο
    Βενιζελος (απλα μπορουσες να διαβασεις το βιογραφικο του)

    Αντε για κανενα εξαμηνο μην ξαναγραφεις ακου!!!!!!!!!!!!!!

    "Αποκλείστηκε έτσι και επίσημα ότι την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών ο κ. Βενιζέλος "πειράχτηκε" με οποιοδήποτε τρόπο το στικάκι, όπως τον κατηγορούσαν μέχρι τώρα διάφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παλαιολογε εισαι γνωστο παπαγαλακι.
    γλειφτης και καθ'επαγγελμα ψευτης.
    αφου λοιπον ΕΣΥ γραφεις υπερ του βενιζελου, τοτε πια ειμαι σιγουρος για την ενοχη του χοντρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στάθη Παλαιολόγο.
    ΤΕΤΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΕ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τρισμέγιστοι experts πληροφορικής, υπάρχει η εντολή touch με την οποία μπορεί κάποιος να αλλάξει την ώρα και ημερομηνία οποιοαδήποτε αρχείου σε ό,τι θέλει.
    Γενικά, ό,τι βασίζεται σε bit δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο όσον αφορά τέτοια θέματα.
    ---------------------
    Μήτσος ο κομπιουτεράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τον Ιουλιο του 2011 δεν ηταν
    υπουργος οικονομικων ο Βενιζελος
    αλλα οι Νεφελιμ καραγκιοζη ψευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τρισμέγιστοι experts πληροφορικής, υπάρχει η εντολή touch με την οποία μπορεί κάποιος να αλλάξει την ώρα και ημερομηνία οποιοαδήποτε αρχείου σε ό,τι θέλει.
    Γενικά, ό,τι βασίζεται σε bit δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο όσον αφορά τέτοια θέματα.
    ---------------------
    Μήτσος ο κομπιουτεράς

    10 ΙΑΝ 2013 12:23:00 Π.Μ.

    -------------------------------
    Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, δεν ξέρω ποιοι μαλάκες τα λένε αυτά ΑΛΛΑ όταν τα ακούνε 50 χρονών άνθρωποι,ΛΕΝΕ ΑΑΑ είδατε το είπε και ο Παλαιολόγος, το ΕΘΝΟΣ-ΤΑ ΝΕΑ- το στικακι μίλησε...
    Απαντώ: ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΎΣ τους , ΤΟ ΠΡΩΤΌΤΥΠΟ ΣΙΝΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΤΟ ΠΡΩ-ΤΟ-ΤΥ-ΠΟ ΣΙ-ΝΤΙ; από στικακια σου φτιάχνω εγώ να δείχνουν ημερομηνία από εποχή Σιμητη.... όμως ένα ξέρω , όταν η προπαγάνδα τρέχει να καλύψει τα ακάλυπτα , ΥΠΑΡΧΉ ΔΙΑΦΘΟΡΆ..._____

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΡΑΜΜΈΝΟ ΕΔΏ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΛΊΣΤΑΣ...

    27 ΟΚΤ 2012 6:32:00 Π.Μ.

    Δεν είναι έτσι στο CD κ..Κώστα Βαξεβάνη, Λυπάμαι !!! Το ΓΝΉΣΙΟ CD του Φαλτσιανί ΠΟΥ ΈΧΟΜΕ (για την δική του ΑΣΦΆΛΕΙΑ) ΑΛΛΆ παρουσιάζει, και δείχνει ΚΑΙ ΠΟΣΆ ΚΑΙ ΚΩΔΗΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ,, ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑ-ΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΑΣΤΌ

    Και Όταν θα αρχίσει το πανηγύρι θα μας αποδείξουν το ΕΣΧΕΣ γιατί είναι πολλοί ΛΑΓΟΊ μέσα που δεν ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ δικαιολογούσουν ΤΟ ΕΣΧΕΣ, ΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΊΣΩ !!!!! εμείς ξέρουμε εσείς ακόμα!!!

    27 ΟΚΤ 2012 6:32:00 Π.Μ.
    -----------------------------------
    έτσι να υπάρχει το κείμενο μήπως το διαβάσει κανείς!! γιατί εμείς μιλούσαμε για CD και όχι για στικακια..... αλλά αφού το λένε τα ΜΜΕ ΄΄ΜΕΚΑ -ΣΚΑΙ-ΑΝΤ1.. έχουν πάντα δίκιο...ΤΟ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ CD του ΦΑΛΤΣΙΑΝΗ ... περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα βγάλουν τα δικά μας {ΤΣΑΚΆΛΙΑ} της προπαγάνδας τους, για να τους κάνομε πλάκα μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ CD ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ. ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΚΡΥΒΕ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ, ΛΟΓΩ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΩΝ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΣΚΕΨΗ "ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ". ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @10 ΙΑΝ 2013 10:36:00 Π.Μ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΝΥΦΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ.

    Όχι πάντα. Επί πασοκ-γαλαζο-κρατίας είχαν φθάσει να γίνουν σε ΔΕΚΟ μέχρι και διευθυντές, ακόμα και ευρωβουλευτές.

    παλαιολόγε, αγόρι μου, στη Ντυμένη Αγελάδα, σε σένα και τους λοιπούς (εναπομείναντες)) απαρηγόρητους συγγενείς ευχόμεθα, από 'δω και πέρα, καλά κουράγια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση