GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η βιογραφία της Hillary...

Κανένας δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τη ζωή της Hillary Clinton μονότονη και βαρετή. Η ζωή της τα έχει όλα: Υπήρξε Πρώτη Κυρία, ήταν ...

Κανένας δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τη ζωή της Hillary Clinton μονότονη και βαρετή. Η ζωή της τα έχει όλα: Υπήρξε Πρώτη Κυρία, ήταν η απατημένη σύζυγος, αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια το σκάνδαλο του "λεκέ", είχε μεγάλες πολιτικές φιλοδοξίες.

Και μάλλον ήρθε η ώρα, όλα τα μυστικά της να βγουν στη φόρα, με μια βιογραφία, η οποία ετοιμάζεται.
Σύμφωνα με το WENN, η βιογραφία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, αλλά το σενάριο θα επικεντρωθεί στις πολιτικές της φιλοδοξίες καθώς και στη σχέση της με τον Bill Clinton.
Βέβαια, στις βιογραφίες υπάρχει μια παγίδα: Οι περισσότερες γράφονται χωρίς την άδεια των κεντρικών προσώπων και δημοσιεύονται πολλές ανακρίβειες.
Αν βέβαια, υπάρχει άδεια, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και έλεγχος, ώστε να δημοσιευθούν μόνο εκείνα που δεν μπορούν να γκρεμίσουν το image τους.
Η αλήθεια, είναι ότι υπάρχουν μερικά μυστικά τα οποία , είτε με τον ένα τρόπο, είτε με τον άλλο, δεν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση