GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης: Nα αποφύγει τον πανικό ο κ. Βενιζέλος...

Στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης με θέμα τη λίστα Λαγκάρντ, λέγοντας ότι ο κ...

Στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης με θέμα τη λίστα Λαγκάρντ, λέγοντας ότι ο κ. Βενιζέλος "θα πρέπει να αποφύγει τον πανικό γιατί πέρα των άλλων φέρνει ψέματα, αναλήθειες ή ανακρίβειες".
"Ουδέποτε κατατέθηκε ερώτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα 600 ονόματα της λίστας. Πρέπει να είναι καλύτερα ενημερωμένος ο κ. Βενιζέλος", είπε κ. Λαφαζάνης.
"Μας είπε επίσης ότι βοά η πιάτσα ότι την λίστα την έδωσαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Βαξεβάνη. Το 'βοά η πιάτσα δεν είναι επιχείρημα για αρχηγό κόμματος γιατί και εγώ αν επικαλεστώ την πιάτσα που βοά μπορώ να λέω διάφορες κατηγορίες", τόνισε.




1 σχόλιο

  1. Ρήγμα στην "αξιωματική" αντιπολίτευση από τον..."αναρχικό" Διαμαντόπουλο.

    Είναι γνωστό πως εδώ και καιρό στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται πολλές ζυμώσεις με αφορμή την στροφή προς το κέντρο που κάνει από την μία ο Τσίπρας και τις αριστερές συνιστώσες από την άλλη.

    Το ...αναρχικό ξέσπασμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ανοίγει τώρα νέο μέτωπο καθώς τέοιου αναφορές δεν έχουν σημείο αναφοράς στους νέους χώρους που κάνει άνοιγμα ο ΣΥΡΙΖΑ και στο εσωτερικό του κόμματος υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται τέτοιες δηλώσεις.

    Στην Κουμουνδούρου πάντως υπάρχει νευρικότητα καθώς οι επιτελείς του Τσίπρα ψάχνουν να βρουν την φόρμουλα να ισοροπήσουν ανάμεσα στους ..."αναρχικούς"βουλευτές τους και τον μεσαίο χώρο...

    Δεν είναι δα και εύκολο... Στο υπάρχων κωλοχανείο $υριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση