GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-Θλίψη στη Λαμία για τους φοιτητές

ΦΩΤΟ-Θλίψη στη Λαμία για τους φοιτητές Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Λαμίας και άναψαν κεριά στη μνήμ...

ΦΩΤΟ-Θλίψη στη Λαμία για τους φοιτητές
Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Λαμίας και άναψαν κεριά στη μνήμη των δυο φοιτητών που βρήκαν τραγικό θάνατο από τις αναθυμιάσεις αυτοσχέδιας σόμπας.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας ακόμα και μικρά παιδιά βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας και με δάκρυα στα μάτια, ευχήθηκαν να είναι τα τελευταία θύματα της οικονομικής κρίσης.

Πηγή: evianews.com
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ "ΕΠΙΠΕΔΟΥ"... ΑΛΑ "ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ NEWS"

    Τα διαπιστευτήρια της υποκειμενικής κρίσης του, όπως δήλωσε και ο ίδιος, δίνει αυτή την ώρα ο κ. Λαζόπουλος στην εκπομπή του "Αλ τσαντίρι news".

    Ενώ έχει προσκαλεσμένους στο στούντιο της εκπομπής του, τη μερίδα κατοίκων που είναι αντίθετη στα μεταλλεία, που δεν εκφράζει και δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής, λέει και αισχρά ψεύδη στον αέρα, επιχειρώντας να τη φιμώσει.

    Ενώ ήταν συμφωνημένο να βγουν στην αποψινή εκπομπή του live μέσω skype κάτοικοι των Μαδεμοχωρίων για να ακουστεί ζωντανά η φωνή της κοινωνίας...που εν μέσω κρίσης πασχίζει να διατηρήσει θέσεις εργασίας αλλά και να ανοίξει το δρόμο και για χιλιάδες ακόμη, με ένα αισχρό τέχνασμα την έθεσε εκτός.

    Όπως μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι που περίμεναν να συνδεθούν ζωντανά, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής του, τους ενημέρωσε πως δε θα βγουν στον αέρα της εκπομπής, αλλά στο ιντερνετικό κομμάτι της για 6 μόλις λεπτά, το οποίο θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο.

    Οι κάτοικοι όμως των Μαδεμοχωρίων αντέδρασαν σθεναρά και είπαν πως δε θέλουν να βγει η άποψη τους το προσεχές Σάββατο, αλλά ΤΩΡΑ και ΑΠΕΝΑΝΤΙ σ' εκείνους που έχουν αντίθετη άποψη για τη μεταλλεία της ΒΑ Χαλκιδικής.

    Για όλη αυτή την ύπουλη παρασκηνιακή διαδικασία σε βάρος της πραγματικής κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής, ο κ. Λαζόπουλος βγήκε και είπε το ψευδέστατο: "Μόλις τώρα με ενημέρωσαν οτι οι κάτοικοι που ήθελαν να βγουν μέσω skype, δε θέλουν να βγούν, εξαιτίας της τοποθέτησης που έκανα νωρίτερα"!!!!

    Δεν πειράζει θεατρίνε κ. Λαζόπουλε.

    Η αληθινή ζωή θα αποκαλύψει ποιοι λένε την αλήθειακαι ποιος είναι ο πραγματικός σας ρόλος σ' αυτή την πρωτόγνωρη οικονομική και κοινωνική κρίση, μεσούσης της οποίας έχετε επιλέξει να είστε ο τιμητής των πάντων.

    Πάντως να γνωρίζετε, πως το ψωμι 1200 εργαζομένων και των οικογενειών τους δεν μπορεί να είναι αντικείμενο της επιθεωρησιακής σας κοσμοθεωρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση