GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζονται οι διεργασίες στην Κύπρο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής οικονομικών της Βουλής στην Κύπρο και αυτή τη στιγμή ξεκινά η σύσκ...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής οικονομικών της Βουλής στην Κύπρο και αυτή τη στιγμή ξεκινά η σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων στο γραφείο του προέδρου της Βουλής.
Στη συγκεκριμένη σύσκεψη που λαμβάνει χώρα στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου, αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί στην ολομέλεια της Βουλής που αναμένεται να συνεδριάσει σε περίπου μία ώρα.
Παράλληλα, συνέρχονται και οι κοινοβουλευτικές ομάδες στα γραφεία των κομμάτων, όπου αναμένεται να πάρουν τις τελικές αποφάσεις επί της διαδικασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, ετοιμάζεται πρόταση νόμου από το ΔΗΚΟ και από το ΔΗΣΥ, η οποία θα περιλαμβάνει και «κούρεμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση