GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακός δια-χειρισμός, Γιώργο!

Γκρίνιες! Γκρίνιες! Γκρίνιες!… …στη δημοτική παράταξη του Γιώργου Καμίνη από τους δημοτικούς συμβούλους. « Τι κάνει », αναρωτιούνται...

Γκρίνιες! Γκρίνιες! Γκρίνιες!…
…στη δημοτική παράταξη του Γιώργου Καμίνη από τους δημοτικούς συμβούλους.
«Τι κάνει», αναρωτιούνται με τους διαχειριστικούς ελέγχους στο δήμο. «Ο Μπουτάρης διευκόλυνε τη Δικαιοσύνη και ξεμπέρδεψε με τον Παπαγεωργόπουλο. Εμείς;», συμπληρώνουν.
Όπως λένε, μόνον δύο υποθέσεις έχουν βγει στο φως, η μία με το διαχειριστικό έλεγχο της «Τεχνόπολις» και η άλλη με τον «Αθήνα 9,84».
Με τις υπόλοιπες, αναρωτιούνται και αναρωτιούνται και αναρωτιούνται…
…τι γίνεται με τον έλεγχο στον κεντρικό δήμο, που τον σταμάτησε ο τέως γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης;
…τι γίνεται με τον έλεγχο στον ΟΠΑΝΔΑ για τον ΟΝΑ και την «άφεση αμαρτιών» στον Κικίλια από την Τούλα Ψαράκη, της οποίας η υπάλληλος πιάστηκε για παράνομο χρηματισμό, και μετά η toula_psaraki_side αρνιόταν να παραιτηθεί, επειδή είναι «έμορφη και μάγκισσα», και… έχει και άκρες;
aftodioikisi.gr

1 σχόλιο

  1. «Η Βίλα θα γίνει ο τάφος σου Καμίνη-Είσαι μαλακισμέν@ς ρε».

    Φραστική επίθεση από ομάδα 20 ατόμων - υποστηριχτές της κατάληψης στη Βίλα Αμαλία - δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης την Δευτέρα κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του London School of Economics, κατηγορώντας τον ως υπαίτιο της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ.

    Με καλυμμένα τα πρόσωπά τους οι άντρες εκτόξευσαν ύβρεις και απειλές εναντίον του κ. Καμίνη, σηκώνοντας μάλιστα και πανό που έγραφε: «Η Βίλα θα γίνει ο τάφος σου Καμίνη», ενώ τον χαρακτήρισαν Φασιστή και υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.

    Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega, ο κ. Καμίνης, επιβεβαίωσε το γεγονός και ξεκαθάρισε ότι δεν θα υποκύψει σε κανενός είδους τρομοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση