GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελβετίδα τουρίστρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Ινδία

Θύμα βιασμού από οκτώ Ινδούς, φέρεται να έχει πέσει μια 39χρονη τουρίστρια από την Ελβετία, η οποία βρισκόταν στην Ινδία με τον άντρα της...

Θύμα βιασμού από οκτώ Ινδούς, φέρεται να έχει πέσει μια 39χρονη τουρίστρια από την Ελβετία, η οποία βρισκόταν στην Ινδία με τον άντρα της.
Η επίθεση, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πραγματοποιήθηκε σε χωριό κοντά στην πόλη Ντάτια, αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με τον τοπικό διοικητή, Κ.Σ. Σολάνκι.
Το ζευγάρι ταξίδευε με ποδήλατα από τη φημισμένη για τους ναούς της πόλη Όρτσχα προς την Σεόντα, όταν σταμάτησαν σε ένα παραθεριστικό κάμπινγκ κοντά στο χωριό για να διανυκτερεύσου.
Οκτώ άνδρες επιτέθηκαν στο ζευγάρι με ξύλινα ραβδιά, ξυλοκόπησαν τον άνδρα και βίασαν τη σύντροφό του, σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε ο σύζυγος, δήλωσε ο Σολάνκι.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της κοντινής πόλης Γκουάλιορ, όπου οι πρώτες εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό της για βιασμό, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο NDTV, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.
Ο Σολάνκι δήλωσε, πως οκτώ άνδρες έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται, όμως η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να συλληφθούν όλοι οι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση