GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε διαρκή επικοινωνία Σαμαράς-Αναστασιάδης

Σε διαρκή τηλεφωνική επικοινωνία βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, ε...

Σε διαρκή τηλεφωνική επικοινωνία βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, ενώ παράλληλα συνομιλεί και με άλλους ευρωπαίους ηγέτες.
Ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με τη NET, ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις ενώ στο Μέγαρο Μαξίμου αποτιμούν ως πολύ σημαντική την ανακοίνωση του Κύπριου Προέδρου μετά την συνομιλία του με τον Αντώνη Σαμαρά.
Συνεργάτες του Πρωθυπουργού έλεγαν ότι μέσα από την ανακοίνωση αυτή παίρνουν απάντηση με τον πλέον επίσημο τρόπο όσοι τα τελευταία 24ωρα ασκούσαν κριτική στους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα της Κύπρου.

5 σχόλια

  1. ΟΛΗ η αληθεια για την ασωτια των κυπριων τραπεζιτικων και την προδοσια των πολιτικων της, εδω:


    http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_21.html#more



    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O πρωην manager πιτσαριας θα του λυσει τα προβληματα της Κυπρου αμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κωλοτουμπας και ο κωλοτουμπας..
    ο ψευτης και ο ψευτης..
    σε ενα δυο μηνες,
    ο πρωην και ο πρωην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκρως εμπιστευτική επιστολή προς τα όργανα της Ευρωπαϊκής ένωσης.

    { Σας παρακαλώ αγαπητοί μου κύριοι , εδώ στην Ελλάδα έχουμε 300 μαλάκες μαζί με άλλους 1.600 συγγενείς τους και τους πληρώνουμε στην Βουλή σας παρακαλώ μπορείτε να τους απολύσετε ώστε να μας λέτε εσείς τι θα κάνουμε που θέλετε το καλό μας και εμείς το δικό σας , εγώ σας αγαπάω ,αλλά πρέπει να κάνουμε και οικονομία ώστε να πάει μπροστά η Ευρωπαϊκή ένωση μας , έχουμε ένα ταμείο εδώ και λέγετε Ο.Α.Ε.Δ εε εκεί δίνουν νομίζω και το επίδομα του άνεργου γύρω στα 300 ευρω , που βέβαια πρέπει να κατέβει κι άλλο ώστε το όραμα της ενωμένης Ευρώπης της δημοκρατίας ,της εργασίας ,τον ανθρώπινων δικαιωμάτων, της δικαιοσύνης , του ευγενή ανταγωνισμού, της ζιμενς , του ευρω κ.τ.λ ΑΠΟΛΥΣΤΕΤΟΥΣ, αφήστε που κάνουν οι ποιο πολλοί φοροδιαφυγή , αφήστε που έχουν και την αστυνομία όλη εκεί να τους φυλάγουν , αντί βοηθούν τους δικαστικούς να κατάσχουν τα σπίτια από τους κλεφτές έλληνες, που πήγαν ΟΛΟΙ και εξαπάτησαν τους έντιμους κύριους τραπεζίτες και πήρανε δάνεια και έριξαν έξω το τραπεζικό σύστημα της Ευρωπαϊκής ένωσης μας..

    Έχω 18.000.000 εκατομμύρια ευρω θα ήθελα παρακαλώ να που πείτε την γνώμη σας να τα μεταφέρω την τρίτη μόλις ανοίξουν οι τράπεζες στην Ελλάδα στο Λίχτενσταϊν ; στο Λουξεμβούργο; Η να τα φέρω στην Γερμανία; ..ξέρετε τα είχα στην Κύπρο αλλά μου είπαν από εσωτερική πληροφόρηση , είμαι πρέσβης, ότι να τα πάρω από εκεί γιατί θα έλεγαν ΟΧΙ και μετά ΝΑΙ ώστε να είναι καλυμμένοι οι εκεί πολιτικοί τους …

    Ευχαριστώ εκ τον προτέρων πρέσβης επί τιμή Ιάκωβος Γιοχανοκλεφτουνάκης της Αγγέλας και του Γιόχαν .. ευχαριστώ …αα μου έκαναν πρόταση και οι Ρώσοι ότι κάνουν έναν παράδεισο δικό τους στα νησιά Τσακλάν - Τσακλην κάπως έτσι αλλά αυτοί είναι απατεώνες ..}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία φωτογραφία!

    Ηθελα να εχω μια εικόνα νενεκων αχυρανθρωπων και ανδρείκελων.

    Ο Σαμαράς ο πολιτικός της ναφθαλίνης.

    Αναστασιαδης ο πολιτικός που θα ψηφιζε ευχαρίστως το σχεδιο που θα μετετρεπε την Κυπρο ΑΠΌ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ.

    Θαυμάστε μαλάκες Ελληνες και Κυπριοι αυτα τα απολιθωματα που ψηφίσατε.

    Θαυμαστε τους Κουασιμόδους της πολιτικής τους συγχρονους Εφιαλτες με γραβατες.

    Ποιος σας είπε ότι το ψεμμα δεν εχει πρόσωπο; και αυτα στην φωτογραφία τι είναι;

    Θαυμαστε τους υπερπατριώτες γνήσιοι απόγονοι του Τσολακογλου και του Δημοσθενοπουλου.

    Θαυμαστε τους διαπραγματευτες του καθρεπτη που τον φτυνουν για να μην βασκαθουν.

    Θαυμαστε στα γελαστα προσωπα τους πως αποτυπωνεται η απόλυτη ξεφτίλα.

    Θαυμαστε ολες τις αρετες και αξίες πολιτικων ιδιοφυιων στα προσωπα τους του κινηματογραφικού Αρτέμη Ματσα και του Δημου Σταρενιου.

    Θαυμαστε αυτα πολιτικά ΤΕΡΑΤΑ που στο προσωπο τους αντικατοπτριζεται η ντομπροσυνη ο λογος και η ΑΛΗΘΕΙΑ!

    Θαυμαστε πως γινονται εμφανισιακα όλοι οσοι ειναι τεμπελχαναδες ανεπαγγελτοι και μονιμα κρατικοδίαιτοι τρόφιμοι.

    Θαυμαστε σε αυτα τα σκιαχτρα την πληρη απεικόνιση της αρχαίας ρήσης που έλεγε..." το πολιτικό ον πρεπει να διαθετει αρετήν ρωμην και τολμην" πληρης εφαρμογη στα προσωπα τους!

    Θαυμάστε στα προσωπα τους την ειλικρίνεια την αξιοπιστια και την απολυτη σιγουρια πριν οδηγηθεις στο θαλαμο αεριων.

    Θαυμαστε πως ειναι οι Φιλιπινεζες στον δυτικό κόσμο. Υπηρετικό προσωπικό με προδιαγραφές πτυχιουχοι οικονομικών με ειδικευση στην αλχημεια.

    Θαυμαστε στα προσωπα τους την συγχρονη Ελληνική φυλή-ράτσα μεταλλαγμενη στο DNA με ολιγη από πιθηκους και πιστων λυκοσκυλων Γερμανιας.

    Δυστυχως από την φωτογραφια λείπει το απολιθωμα του κομψογναθου σακκουλομάτη μογγόλου Στουρναρα για αν δειτε πραγματικά τον συγχρονο πατριωτη και Ελληνα.
    Ναι αυτουνου του μεγαλου Ελληνα που επεσε σε μελαγχολία κα θλίψη που τον μαλωσε ο ναζιστης φασίστας Σοιμπλε αυτο το κολοβο και σακατικο φίδι.

    Πρεπει να ειμαστε ολοι υπερηφανοι που σε αυτες τις δυσκολες στιγμες αυτα τα ΤΕΡΑΤΑ! της πολιτικής κρατουν το τιμονι και τον ελεγχο του Ελληνισμού υποσχομενοι ενα ασφαλή και ανωδυνο θανατο σε ολους μας ως συγχρονοι ΚΕΒΟΡΚΙΑΝ μαιτρ στην ευθανασια.

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΟΙΨ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ REAL ESTATE MAS YOSXONTAI OTI ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ MEINEI ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΨΙΛΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΚΗΔΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ.

    Θα μεινουν στο πανθεον των αθανατων και των μεγαλων πολιτικών όπως όλοι του ειδους τους.

    Θα ειναι παντα στην επιφανεια οπως τα σκατα και οι φελλοι θυμιζωντας σε ολους μας τι θα πει πατριώτης και ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!!!!!!!!πολιτικος.

    Συγχαρητηρια σε ολους μας στις όσοι απομεινουν από εμας στις επομενες εκλογές με μεγαλυτερη ορμή ξανα τους ιδιους για να αποτελειωσουν οτι θα δεν θα εχει αποδημησει εις κυριον.

    ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΓΚΩΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΒΗΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΛΕΜΑΤΑ...

    ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση