GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζάιμπερτ: Η Μέρκελ είναι ικανοποιημένη για τη συμφωνία

«Βιώσιμη», τόσο για την Κύπρο όσο και για την Ευρωζώνη, χαρακτήρισε την λύση στην οποία κατέληξε το Eurogroup ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίο...

«Βιώσιμη», τόσο για την Κύπρο όσο και για την Ευρωζώνη, χαρακτήρισε την λύση στην οποία κατέληξε το Eurogroup ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίου Στέφεν Ζάιμπερτ, ο οποίος μετέφερε την ικανοποίηση της 'Ανγκελα Μέρκελ για το γεγονός ότι η τρόικα, η Κύπρος και το Eurogroup κατέληξαν σε συμφωνία.
Η καγκελάριος παρακολούθησε με μεγάλη προσοχή την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ και τόνισε ότι οι συνομιλίες πραγματοποιήθηκαν με αμοιβαίο σεβασμό.
«Η Ευρώπη είναι αλληλέγγυα και έτοιμη να βοηθήσει, όταν οι χώρες που έχουν ανάγκη βοήθειας καταβάλλουν και οι ίδιες προσπάθειες», δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ και πρόσθεσε ότι «η λύση είναι προς το συμφέρον τόσο της Κύπρου όσο και του ευρώ, καθώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα, που αφορά τον τραπεζικό τομέα».
«Η Κύπρος χρειάζεται έναν μικρότερο, πιο υγιή τραπεζικό τομέα», σημείωσε και ανέφερε ότι τόσο η τρόικα όσο και η Λευκωσία έχουν μπροστά τους πολλή δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση