GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φιγκερόα: Να βάλω το στίγμα μου

Επέστρεψε στα γήπεδα με γκολ μετά από απουσία τεσσάρων μηνών και πλέον. Τα πράγματα για τον Λουτσιάνο Φιγκερόα πήγαν καλύτερα και απ’ όσο...

Επέστρεψε στα γήπεδα με γκολ μετά από απουσία τεσσάρων μηνών και πλέον. Τα πράγματα για τον Λουτσιάνο Φιγκερόα πήγαν καλύτερα και απ’ όσο πίστευε ο ίδιος. Τώρα θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Παναθηναϊκού και να παραμείνει και τη νέα σεζόν.
«Έχω έρθει με τις καλύτερες προσδοκίες και με σκοπό να κάνω τα πράγματα καλά. Μακάρι να τα καταφέρω και μακάρι να μείνω, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Βεβαίως υπάρχει και η οψιόν για έναν ακόμη χρόνο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από την πορεία μου γενικότερα και από τον τραυματισμό μου. Όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και μακάρι να μπορέσω και εγώ να βάλω το στίγμα μου και να τα πάω τόσο καλά, όσο τα πήγαν και οι συμπατριώτες μου που έχουν αγωνιστεί στην ομάδα», είπε στη Nova ο Αργεντινός επιθετικός.
Σε ό,τι αφορά την αγωνιστική του επάνοδο υπογράμμισε: «Είναι αλήθεια ότι ευτυχώς είμαι σε καλή κατάσταση. Κατάφερα να σκοράρω και είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου τέρμα με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι ότι επέστρεψα πιο γρήγορα από όσο ήλπιζα και από όσο περιμέναμε. Οπότε, από εδώ και στο εξής, θα κοιτάξω μπροστά για να κάνω τα πράγματα σωστά και όπως πρέπει. Ακόμα νιώθω κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο μου, αλλά βεβαίως αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να συνηθίσω. Πρέπει να συμβιώνω με τον πόνο, αλλά από εκεί πέρα νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα»
Διαβάστε αναλυτικότερα στο pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση