GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Οδυσσέας πέρασε και ... από την Πρέβεζα!

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, επισκέφτηκε τη Πρέβεζα ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προσκεκλημένος στην πολιτική ε...


Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, επισκέφτηκε τη Πρέβεζα ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προσκεκλημένος στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, συνοδεύομενος από τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κινήματος, την πολιτευτή του Νομού Αγνή Σμπόνια και τα μέλη της νεολαίας.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος στη συνέχεια παραθέσε συνέντευξη τύπου στην οποία μεταξύ άλλων είπε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι μια παράταξη με ιστορία που έχει προσφέρει στον τόπο.
Το τελευταίο συνέδριο του απέδειξε ότι ακόμα υπάρχουν υγιή κύτταρα και δεν έχει καταρρεύσει, όπως θέλουν πολλοί να πιστεύουν. Είναι ο κύριος εκφραστής της κεντροαριστεράς και το μόνο κόμμα, που έχει αποδείξει στις πιο δύσκολές περιόδους, ότι είναι παράγοντας πολιτικής σταθερότητας. Η ιστορία δείχνει πως μια εποχή τελειώνει με καλό ή με κακό τρόπο και πάντα ξεκινά μια περίοδος ανανέωσης και πάνω απ όλα νέων ιδεών και νέων ευκαιριών.
Η ελπίδα είναι ακόμα ζωντανή γιατί ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που την εμπνέουν. Θα χαλάσουμε τα σχέδια όλων αυτών που διέγνωσαν το τέλος της παράταξης και της κεντροαριστεράς.Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πήρε σκληρά μέτρα, αλλά αναγκαία για την διάσωση της χώρας. Όπως αποδεικνύεται καθημερινά, και με τους χειρισμούς της τωρινής Κυβέρνησης, το ΠΑΣΟΚ έδωσε την καλύτερη δυνατή λύση.
Σίγουρα δεν έγιναν όλα σωστά και σίγουρα υπήρξαν σε πολλά θέματα λάθος χειρισμοί. Πρέπει, όμως, όλοι να κατανοήσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ μέσα σε 2 χρόνια κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πιο δύσκολή περίοδο για τη χώρα από τη μεταπολίτευση και έπειτα.
Το ζητούμενο είναι ένα, να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την κρίση, να αποδείξουμε στην πράξη και όχι σε λόγια πως μπορεί να μειωθεί η ανεργία. Πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να υλοποιήσει το κοστολογημένο πρόγραμμα απασχόλησης του ΠΑΣΟΚ».
Στη συνέχεια, ξεκίνησε η ολομέλεια των στελεχών που μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκαν ο γραμματέας της νομαρχιακής Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, η Δημοτική Σύμβουλος Πάργας Κατερίνα Ντάση, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Μάκης Νάτσιος, ο πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πρεβεζας Κώστας Καζατζίδης και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και πολιτευτής του Νομού Αγνή Σμπόνια η οποία υποστήριξε σθεναρά τη συμμετοχή των νέων πολιτικών στελεχων του ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με τον πρώην Νομάρχη Πρέβεζας, Βασίλης Ιωάννου ο οποίος έκανε λόγο, για νέους πολιτικούς, κακέκτυπα των πολιτικών του παρελθόντος, αν και κάποιος θα μπορούσε εύκολα να προσθέσει ότι με «όποιον δάσκαλο καθήσεις...τέτοια γράμματα θα μάθεις»!
Η νεαρή πολιτικός μεταξύ άλλων είπε: «Τα μηνύματα που έστειλαν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στο τελευταίο συνέδριο και τα οποία είναι ξεκάθαρα είναι η ηλικιακή ανανέωση, αλλά το σημαντικότερο είναι η ανανέωση της πολιτικής κουλτούρας μας. Το σημαντικό αυτή την στιγμή ειναι το ΠΑΣΟΚ να ξανασυναντήσει την κοινωνία, να αντιληφθεί 100% τι περνάμε όλοι οι πολίτες καθημερινά. Να βρεθεί με τους νέους μη προνομιούχους της εποχής μας και να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις για όλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ειναι απαραίτητο να βρεθούν λύσεις για τους σημερινούς νέους των πολλών εφοδίων αλλά των ελαχίστων ευκαιριών. Το μέλλον της πατρίδας μας ειναι η νεολαία! Δεν ανήκουμε στους βολεμένους της κοινωνίας και δεν επιζητάμε κάτι παραπάνω από το να αποκτήσει η γενιά μας την θέση που της αξίζει γιατί εμείς δεν έχουμε καμία λατρεία εξουσίας».
Την εκδήλωση έκλεισε με την δευτερολογία του ο Κος Κωνσταντινόπουλος, που αφού απάντησε στις ερωτήσεις που ειχαν τεθεί από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το οργανωτικό κομμάτι των επικείμενων εκλογών για τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις, δήλωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα στο Νομό και στους Πρεβεζάνους.


2 σχόλια

  1. Πολιτικαντισμός του Ταρτούφου… αλλά και μπόλικος Ιησουιτισμός.

    «Δεν κόβουμε τις συντάξεις», αλλά θα συνεχίσουμε στα κρυφά και όποτε θέλουμε, να ανεβάζουμε το ποσοστό συμμετοχής των ασφαλισμένων στην αγορά φαρμάκων, θα συνεχίσουμε να τους φορτώνουμε με χαράτσια, θα συνεχίσουμε να τους σπρώχνουμε σε υπηρεσίες υγείας επί πληρωμή μέχρι να στεγνώσουν εντελώς. Όμως, τη σύνταξη δε θα την κόψουν περαιτέρω.

    «Δεν κόβουμε μισθούς», αλλά αφήνουμε τα καρτέλ να ανεβάζουν τις τιμές των προϊόντων τους όποτε θελήσουν, να μη μετακυλύουν στους καταναλωτές το κέρδος τους από τις μειώσεις...του εργατικού κόστους, θα βάζουμε φόρο στο πετρέλαιο, θα φτάνουμε τη βενζίνη κοντά στα 2 ευρώ, θα χώνουμε χαράτσια, θα στηρίζουμε τους εκβιασμούς των τραπεζών στους δανειολήπτες, αλλά κατά τ’ άλλα δεν τίθεται θέμα περαιτέρω μείωσης των μισθών.

    «Δεν κλείνουν τα βιβλιοπωλεία λόγω κρίσης», αλλά προφανώς είναι καθαρή σύμπτωση ότι ύστερα από 128 χρόνια λειτουργίας έκλεισε φέτος η «Εστία», ότι τα χρέη των βιβλιοπωλείων προς τους εκδοτικούς οίκους σέρνουν από πίσω τους πολλά μηδενικά, ότι αρκετοί εκδοτικοί οίκοι απολύουν προσωπικό, ότι η πτώση στην αγορά βιβλίων υπολογίζεται στο 35%. «Φταίνε αυτοί που δεν πάτησαν το πόδι τους σε βιβλιοπωλείο», όμως αυτοί που το πατούσαν το πόδι τους επί 128 χρόνια στην «Εστία», προφανώς τα τελευταία 2 χρόνια είπαν να το κόψουν το διάβασμα γιατί τους πείραζε. Καημένε!

    «Το ισοζύγιο προσλήψεων απολύσεων αλλάζει το ισοζύγιο της ανεργίας: Τον Μάρτιο έγιναν 38.000 προσλήψεις έναντι 23.000 απολύσεων. Και ακόμα η τουριστική περίοδος δεν ξεκίνησε», ακόμη κι αν απολύθηκαν υπάλληλοι με χρόνια υπηρεσίας και πλήρες ωράριο και προσλήφθηκαν νέοι κάτω των 25 με 500 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση και 300 για μειωμένη απασχόληση. Τι σημασία έχει αυτή η διαφορά μπροστά στην ανάγκη δημιουργίας μιας πλασματικής εικόνας; Και ακόμη η επόμενη τουριστική περίοδος δεν τελείωσε για να μάθουμε πόσοι απασχολήθηκαν στη μαύρη εργασία.

    Ταρτουφισμός ο (ουσιαστικό) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :ταρτουφ(ταρτούφος) -ισμός] η προσπάθεια απόκρυψης ανηθικοτήτων και ελαττωμάτων με ηθικολογίες.

    «Ο Ταρτούφος» από το έργο του Μολιέρου είναι ένας υποκριτής-ευσεβής κληρικός που καταχθόνια και επικαλούμενος την «αρετή» του, καταφέρνει να κυριαρχήσει στη ζωή του ευεργέτη του κ. Οργκόν. Με απατεωνιές προσπαθεί να κατακτήσει όχι μόνο την περιουσία του Οργκόν, αλλά και την ίδια τη σύζυγό του, την οποία έχει βαθιά ερωτευτεί.

    Και ήρθε ο καιρός να ζήσουμε τη σύγχρονη εκδοχή του «Ταρτούφου» αυτού του υποκριτή θεοσεβούμενου δήθεν πολιτικάντη – παπαγαλάκι που καταχθόνια και επικαλούμενος την «ηθική και τάξη» του μέσου Έλληνα μ@λ@κ@ καταφέρνει να κυριαρχήσει στη ζωή του.

    Με απατεωνιές καταφέρνει να κατακτήσει όχι μόνο την περιουσία του μαλάκα που την παραδίδει στους δανειστές – τοκογλύφους, αλλά και την ίδια την παρθένα του χωριού για να τη δώσει δώρο στον καλύτερο ξένο επενδυτή.


    Τον μπελά μου για προσομοίωση προσγείωσης UFO στη Γη. Έτσι μιλάνε όλοι τους, πλην του Στουρνάρα ο οποίος δεν κλάνει αν δεν πάρει άδεια από τον Σόιμπλε.

    Οι υπόλοιποι είναι Τζαβάρες και Μασχάληδες. Πόσο σλάλομ να κάνεις για να τους αποφύγεις; Είναι πολλοί. Βρίσκονται παντού. Μας σημαδεύουν στο κεφάλι με ένα ψέμα, μια προβοκάτσια, μια αθλιότητα, με ότι έχουν πρόχειρο. Και το κακό είναι ότι όσο καθόμαστε ακίνητοι, τόσο θα μας πετυχαίνουν.

    ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α Καλάσνικοφ είναι μονόδρομος

    Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο υπουργός Προστασίας της Ολιγαρχίας, Νίκος Δένδιας, ότι η χώρα είναι γεμάτη Καλάσνικοφ.

    Ο Νίκος Δένδιας επικαλέστηκε, ως δικαιολογία, τα ατελείωτα σύνορα της χώρας και όλοι έμειναν στην αρλούμπα του ότι «η ακτογραμμή της Ελλάδας είναι ίση με την ακτογραμμή της Αφρικής». Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική.

    Η Ελλάδα κύριε Δένδια είναι γεμάτη Καλάσνικοφ επειδή τα Καλάσνικοφ είναι η πιο σίγουρη επένδυση.

    Οι Έλληνες αγοράζουν μαζικά Καλάσνικοφ επειδή η ευρωζώνη διαλύεται, το Χρηματιστήριο πάει...
    κατά διαόλου και οι Τράπεζες δεν μπορούν πια να εγγυηθούν ούτε τις καταθέσεις των πολιτών.

    Τώρα που το μέλλον διαγράφεται πιο αβέβαιο από ποτέ, τα Καλάσνικοφ είναι μονόδρομος για τους Έλληνες, αφού αφενός τους προστατεύουν και αφετέρου θα τα πουλήσουν σε πολύ υψηλή τιμή, μόλις επέλθει το χάος και τα Καλάσνικοφ γίνουν περιζήτητα.

    Η καλύτερη επένδυση είναι τα χρυσά Καλάσνικοφ, αφού συνδυάζουν το χρυσό με την προστασία.

    Εγώ αγόρασα 4 χρυσά Καλάσνικοφ και αντιμετωπίζω το μέλλον με αισιοδοξία.

    Πήρα κι ένα ασημένιο Καλάσνικοφ για το βαφτιστήρι μου. Πάσχα έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση