GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από ποιους δημοσιογράφους ζητά αποζημίωση και θέλει να κλείσει φυλακή η Μαργαρίτα Παπανδρέου επειδή έγραψαν για τη λίστα Λαγκάρντ...

Αγωγές εναντίον ηγετικών στελεχών του ΣΔΟΕ αλλά και δημοσιογράφων  κατέθεσαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της Μαργαρίτας Παπανδρέου αναφορικ...

Αγωγές εναντίον ηγετικών στελεχών του ΣΔΟΕ αλλά και δημοσιογράφων  κατέθεσαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της Μαργαρίτας Παπανδρέου αναφορικά με την υπόθεση της λίστας Lagarde.
Η Μ Παπανδρέου στρέφεται εναντίον τους γιατί, όπως υποστηρίζει, την ενέπλεξαν, χωρίς καμία έρευνα, χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς καμία διασταύρωση πληροφοριών ως όφειλαν και του περιβόητου λογαριασμού των 550 εκατομμυρίων," διασύροντας διεθνώς την προσωπικότητά της και το επώνυμό της".
Με την αγωγή της  ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ από κάθε εναγόμενο και προσωποκράτηση 6 μηνών για τρεις εκδότες.
Συγκεκριμένα,  στρέφεται νομικά εναντίον:
• Του Στυλιανού Στασινόπουλου, Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ,
• του Ευαγγέλου Καραμάνου Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ
• και του Νικολάου Λέκκα, Διευθυντή Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Ελέγχου Κ.Υ. ΣΔΟΕ.
• Του «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.», του Σταύρου Ψυχάρη, εκδότη της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», και της Ιωάννας Παπαδάκου, δημοσιογράφου της εφημερίδας.
• Της «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», του Θέμου Αναστασιάδη, εκδότη της κυριακάτικης εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και των Χρήστου Μπόκα και Γεωργίου Δημητρομανωλάκη, δημοσιογράφων της εφημερίδας.
• Της Ανώνυμης Εταιρείας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.», του Ιωάννη Φιλιππάκη, εκδότη της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» του Ανδρέα Καψαμπέλη, διευθυντή σύνταξης των εφημερίδων και του Γ. Λυκουρέντζου, δημοσιογράφου των δύο εφημερίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση