GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφοδος στο μπαρ της αμαρτίας στα Χανιά - Πιάστηκαν... επί τω έργω

Σκηνές που θύμισαν κάτι από βίλα των οργίων εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα σε μπαρ των Χανίων όπου... η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο συλ...

Σκηνές που θύμισαν κάτι από βίλα των οργίων εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα σε μπαρ των Χανίων όπου...
η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο συλλαμβάνοντας τέσσερις γυναίκες για ροζ παραβάσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της εφόδου δυο από τις γυναίκες πιάστηκαν επί το έργω την ώρα που είχαν αναλάβει έναν πελάτη του καταστήματος.

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν μια 33χρονη Ελληνίδα κατηγορούμενη για μαστροπεία καθώς επίσης και 3 Ρουμάνες κατηγορούμενες για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά περίπτωση. Παράλληλα η αστυνομία αναζητεί τον 40χρονο, υπεύθυνο του καταστήματος, που κατηγορείται επίσης για μαστροπεία.

Ειδικότερα στον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας στο μπαρ ιδιοκτησίας της 33χρονης, ότι η 24χρονη και η 31χρονη, εκδίδονταν έναντι χρηματικού ποσού, με θαμώνες του καταστήματος. Από την διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι η 33χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος και ο 40χρονος υπεύθυνος, προήγαγαν στην πορνεία τις ανωτέρω αλλοδαπές, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Επιπλέον, οι προαναφερόμενες και η 22χρονη, αλλοδαπές συνελήφθησαν για παράβαση υγειονομικού κανονισμού (στερούντο πιστοποιητικό υγείας), ενώ σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, κατά περίπτωση.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ενενήντα (390) ευρώ και τέσσερα (4) δολάρια Η.Π.Α,
Ένα βιβλίο στο οποίο είχαν γραφεί διακινούμενα χρηματικά ποσά, από παράνομες πράξεις και δύο φορητοί ασύρματοι ενδοεπικοινωνίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση