GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστροφή στην... Γη της Επαγγελίας!

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε, αλλά έχασε με 63-69 από την ΤΣΣΚΑ! Πλέον με μειονέκτημα έδρας αντιμετωπίζει την (χωρίς Ναβάρο, Μάικλ) Μπάρτσα...


Ο Παναθηναϊκός πάλεψε, αλλά έχασε με 63-69 από την ΤΣΣΚΑ! Πλέον με μειονέκτημα έδρας αντιμετωπίζει την (χωρίς Ναβάρο, Μάικλ) Μπάρτσα που το 2011 την απέκλεισε και πήρε στο σπίτι της το 6ο Ευρωπαϊκό!

Γνώριζε πως είχε προκριθεί σίγουρα στα πλέι οφ. Αυτό που δεν ήξερε ο Παναθηναϊκός ήταν ποιος θα ήταν ο αντίπαλός του. Για να απέφευγε την Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να νικήσει την ΤΣΣΚΑ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Αυτό τελικά δεν έγινα, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 63-69 και θα πέσουν επάνω στους Καταλανούς με μειονέκτημα έδρας, θέλοντας να πετύχουν ότι και πριν δύο χρόνια. Να σπάσουν την έδρα και να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα.

Νευρικό ξεκίνημα

Με τον κόσμο να έχει γεμίσει όχι απλά κάθε κάθισμα, αλλά και κάθε σημείο του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός μπήκε νευρικά στο ματς, δίνοντας στους Ρώσους το δικαίωμα να προηγηθούν με έξι πόντους (4-10). Η νευρικότητα φαινόταν και στα στατιστικά με τους «πράσινους» να έχουν 1/5 δίποντα και 1/5 τρίποντο.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη ανέβαζαν την απόδοσή τους και αφού αρχικά μείωσαν στον πόντο (9-10), έφτασαν στο τέλος της πρώτης περιόδου να είναι πίσω με 11-14.

Ξέσπασμα του Μπράμος...

Οι Ρώσοι ξεκίνησαν καλύτερα στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους και με τρίποντο έκαναν το 11-17, ενώ έφτασαν την διαφορά και στο συν 10 (16-26). Κάπου εκεί και με τον κόσμο να μην σταματά να τραγουδά, οι «πράσινοι» αντέδρασαν και κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρτονο με 34-33.

Πόντο-πόντο

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, χωρίς καμία ομάδα να πάρει μεγάλη διαφορά. Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ ήταν μαζί, με τους «πράσινους» να τελειώνουν το τρίτο δεκάλεπτο με τρεις πόντους μπροστά (50-47). Οι Ρώσοι αντέδρασαν με την σειρά τους και με τρίποντο του Κριάπα στο 35' προηγήθηκαν με 4 πόντους (54-58). Στο «τριφύλλι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι παίκτες του Μεσίνα κατάφεραν δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος να προηγηθούν με τέσσερις πόντους (63-67) μετά από μία στις δύο βολές του Τεόντοσιτς και δίποντο του Κρκιτς. Στα δευτερόλεπτα που έμειναν οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή γνωρίζοντας την ήττα με 63-69. Μια ήττα που τους φέρνει απέναντι από την Μπαρτσελόνα που θα παίξει σίγουρα χωρίς τον Μάικλ, ενώ υπάρχει και αγωνία για τον Ναβάρο.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση