GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έστειλαν επιστολή με δηλητήριο σε γερουσιαστή των ΗΠΑ

Ο επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία, Χάρι Ριντ, δήλωσε ότι κλείνει προσωρινά τ...


Ο επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία, Χάρι Ριντ, δήλωσε ότι κλείνει προσωρινά το ταχυδρομείο του Κογκρέσου και ξεκαθάρισε πώς γράμμα πέρασε από τρεις ελέγχους και βρέθηκε θετικό για ρικίνη και στους τρεις…

Το γράμμα εστάλη από το Μέμφις της πολιτείας του Τένεσι, και δεν είχε διεύθυνση αποστολέα. Μέλος της Γερουσίας προειδοποίησε ότι οι συνεργάτες των γερουσιαστών πρέπει να επαγρυπνούν στο θέμα της διαχείρισης της αλληλογραφίας.
Γερουσιαστές σχολίαζαν ότι η επίθεση θυμίζει ανάλογες επιθέσεις με άνθρακα λίγο μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001.
«Δεν γνωρίζω αν είναι σύμπτωση (με την επίθεση της Βοστώνης). Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε. Δεν γνωρίζουμε αρκετά για τη Βοστώνη» δήλωσε ο γερουσιαστής Ρίτσαρντ Ντέρμπιν «νο 2» των Δημοκρατικών Γερουσιαστών.
Σημειώνεται η θανατηφόρα δόση της ρικίνης στους ανθρώπους εκτιμάται ότι είναι μόλις 0,2 χιλιοστόγραμμα (1/5,000th ενός γραμμαρίου), αν και μερικές πηγές δίνουν τους υψηλότερους αριθμούς . Θεωρείται δύο φορές πιο θανάσιμη ουσία από το δηλητήριο της κόμπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση