GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανέστειλαν την απεργία τους οι ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ

  Με χθεσινή απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου ο Σύλλογος Εργαζομένων Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Α.Ε. ανέστειλε την... πραγματοποίηση της προ...

 
Με χθεσινή απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου ο Σύλλογος Εργαζομένων Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Α.Ε. ανέστειλε την... πραγματοποίηση της προγραμματισμένης 48ωρης απεργίας για τις 4 και 5 Απρίλη 2013. Η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας για άμεση συγχώνευση με τη Μητρική ΕΛΤΑ και η καταβολή των δε-δουλευμένων, ήταν τα κύρια αιτήματα των Εργαζόμενων που ικανοποιήθηκαν. Κανονικά λοιπόν τα λειτουργήσει η Εταιρεία ΕΛΤΑ Courier (ή αλλιώς ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) την Πέμπτη και την Παρασκευή σε όλη τη χώρα.
Σε συνέχεια της απόφασης του Διοικητικού μας Συμβουλίου για απεργιακή κινητοποίηση στις 4 & 5 Απρί-λη 2013, ενημερώνουμε για τα εξής: - Η απόφασή μας αυτή ελήφθη επειδή η – από πλευράς Διοίκησης και Θυγατρικής και (κυρίως) Μη-τρικής – αδράνεια, αναβλητικότητα και επιπόλαιη αντιμετώπιση ζωτικών ζητημάτων της Εταιρεί-ας, έθετε σε κίνδυνο το μέλλον της Επιχείρησης και των Εργαζόμενων. - Η πάγια επιδίωξη του ΣΕΤΕ είναι η υιοθέτηση πολιτικών για την Επιχείρηση που προάγουν τα συμφέροντά της, σε αυτό το περιβάλλον κρίσης που εκτός από κινδύνους και προβλήματα, εμπε-ριέχει και ευκαιρίες που δυστυχώς, χρόνιες παθογένειες, δεν επιτρέπουν στον Όμιλο ΕΛΤΑ να τις αξιοποιήσει. Μετά την αντίδρασή μας και την αποφασιστική μας στάση, αφενός οι πληρωμές των συναδέλφων-μελών μας καταβλήθηκαν, αφετέρου όπως επίσημα ενημερώθηκε το Συνδικάτο προχωρούν τάχιστα οι διαδικασίες συγχώνευσης με τη Μητρική. Ύστερα, από τα παραπάνω και ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, που σήμερα συνεδρίασε έκτακτα :
ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ Παράλληλα ξεκαθαρίζουμε :
• Ότι με τις αποφάσεις και τις ενέργειές μας, δεν αντιπαλεύουμε πρόσωπα, αλλά πολιτικές που οδη-γούν Εταιρεία και Εργαζόμενους σε απαξίωση.
• Ότι σκοπός και στόχος μας είναι η λύση προβλημάτων όπου και όταν παρουσιάζονται . Αντίθετα κάποιοι άλλοι αντί να επενδύουν στις λύσεις, επενδύουν δυστυχώς, για προφανείς λόγους, στο ί-διο το πρόβλημα.
 • Ότι θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Εταιρεία και με τη στάση και τη δράση μας θα τις οδηγή-σουμε σε ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
• Η ανησυχία κάποιων για τις εξελίξεις είναι μεν φυσιολογική και συμβαίνει πάντα όταν αποφασίζο-νται αλλαγές πλεύσης, όμως διαβεβαιούμε πως είναι εντελώς αδικαιολόγητη. Ο ΣΕΤΕ σε τούτη την κρίσιμη συγκυρία για όλους- Εργαζόμενους και Εταιρεία-έκανε το καθήκον του και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο και παραδεκτό από τον κάθε καλοπροαίρετο συνάδελφο, που γνωρίζει την υφή και το μέγεθος των προβλημάτων που υπάρχουν σήμερα. Αυτό το καθήκον θα συνεχίσει να το υπηρετεί πιστά και στο μέλλον, με γνώμονα το συμφέρον ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, χωρίς καμιά διάκριση ή μεροληψία.
 Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΤΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ
 dake-elta.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση