GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρούτσης: Δεν χάθηκε το πρόγραμμα για 400.000 ανέργους

Για προσπάθειες να αρθούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια για να πραγματοποιηθεί η επιδότηση απασχόλησης έως... 400.000 ανέργων,οι οποίοι ανή...

Για προσπάθειες να αρθούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια για να πραγματοποιηθεί η επιδότηση απασχόλησης έως... 400.000 ανέργων,οι οποίοι ανήκουν σε οικογένειες χωρίς κανένα εργαζόμενο, έκανε λόγο ο Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Το πρόγραμμα για τις οικογένειες χωρίς εργαζόμενο σχεδιάζεται σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης ώστε να διασφαλιστούν οι απαραίτητοι πόροι, και σε κάθε περίπτωση θα είναι πλήρως εναρμονισμένο με τους κανόνες επιλεξιμότητας που θέτει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

Ο υπουργός Εργασίας δήλωσε ότι «η κυβέρνηση παρεμβαίνει και παίρνει μέτρα πέραν αυτών που έχει εξαντλήσει».euro2day.gr

1 σχόλιο

  1. Σα δεν ντρέπονται οι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ !Ντόπιοι και Ευρωπαίοι ! Όλη αυτή η "μανούρα", για να δώσουν εν τέλει 400+κάτι ψιλά μηνιάτικο σε ένα μέλος οικογένειας που δεν εργάζεται κανείς .
    ΕΥΓΕ σε όλους σας εκεί μέσα ! [Τουλάχιστον σε όσους κυβερνούν !]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση