GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανική ιστοσελίδα: Αν έχεις ελληνική ταυτότητα... δεν πεινάς

Γερμανική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως η ελληνική ταυτότητα έχει «μεγάλη αξία», γιατί με αυτή παίρνουν δωρεάν τρόφιμα και άλλα φαγώσιμα οι ...

Γερμανική ιστοσελίδα υποστηρίζει πως η ελληνική ταυτότητα έχει «μεγάλη αξία», γιατί με αυτή παίρνουν δωρεάν τρόφιμα και άλλα φαγώσιμα οι φτωχοί Ελληνες από την Χρυσή Αυγή. Μάλιστα όπως αναφέρει ο συντάκτης αυτός είναι και ο λόγος που το ακροδεξιό κόμμα έχει δημοσκοπική της άνοδο. Στηρίζεται στις φιλανθρωπίες «μόνο για Ελληνες».
Μιλώντας για την Χρυσή Αυγή και τις δράσεις της, δημοσιογράφος της ιστοσελίδας finanzen.net, αναφέρεται στα συσσίτια του ακροδεξιού κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, τονίζοντας ότι μπορούν να πάνε μόνο φτωχοί Ελληνες.
Στη συνέχεια, επισημαίνει πως με αυτόν τον τρόπο «φιλοδοξούν να προκαλέσουν τη συμπάθεια του λαού και να διαδώσουν την ρατσιστική νεοναζιστική ιδεολογία τους. Με επιτυχία όπως φαίνεται. Επειδή το 30% των Ελλήνων και το 60% των νέων είναι άνεργοι, ο κόσμος είναι δεκτικός σε τέτοιου είδους λαϊκιστικές δράσεις. Στις δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή φτάνει στο 11% και αναδεικνύεται σε τρίτο σε δύναμη κόμμα της χώρας».
Τέλος. ο δημοσιογράφος, σχολιάζει τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα και και αμφισβητεί την εφαρμογή των συμφωνηθέντων με την τρόικα για απολύσεις στο δημόσιο, υποστηρίζοντας πως «σε λίγο καιρό θα αυξηθεί ο αριθμός των ανέργων», ενώ ειδικότερα για τις απολύσεις τονίζει πως «είναι αμφίβολο εάν οι Ελληνες θα εφαρμόσουν το μέτρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση