GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκώμια Ντεπαρντιέ για τον Πούτιν

Με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β’ και τον γάλλο πρώην πρόεδρο Φρανσουά Μιτεράν συγκρίνει τον... ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ο ηθοποιός Ζεζά...

Με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β’ και τον γάλλο πρώην πρόεδρο Φρανσουά Μιτεράν συγκρίνει τον... ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ο ηθοποιός Ζεζάρ Ντεπαρντιέ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda».

«Θα σας πω τι σκέφτομαι για τον Πούτιν: το Ρωσικό έθνος χρειάζεται κάποιον σαν κι αυτόν, που να έχει ρωσική ιδιοσυγκρασία. Ο Πούτιν επιδιώκει να δώσει λίγη αξιοπρέπεια στους ανθρώπους», αναφέρει ο γάλλος ηθοποιός στον οποίο χορηγήθηκε τον Ιανουάριο η ρωσική υπηκοότητα.

«Για μένα, είναι σαν τον Φρανσουά Μιτεράν και τον Ιωάννη Παύλο ΙΙ», δηλώνει.

Ο ηθοποιός αρνείται επίσης ότι η «μεταναστευσή» του στη Ρωσία έγινε για λόγους δημοσιότητας. «Αυτό είναι γελοίο, έχω παίξει σε πάνω από 200 ταινίες. Ποιος χρειάζεται δημοσιότητα μετά από αυτό», σημειώνει.

Ο Ντεπαρντιέ, ο οποίος είχε ανακοινώσει πριν από λίγους μήνες την πρόθεσή του να εγκαταλείψει τη Γαλλία για να γλιτώσει τους φόρους εισοδήματος που θεωρεί πολύ υψηλούς, επισημαίνει στη συνέντευξή του ότι έφυγε γιατί δεν υποστηρίζει την πολιτική του προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Ο Ντεπαρντιέ δηλώνει επίσης ότι ένθερμος υποστηρικτής του Γάλλου πρώην προέδρου Νικολά Σαρκοζί. «Μου άρεσε ο Σαρκοζί γιατί όλοι ήταν εναντίον του», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση