GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΚΚΕ (μέσω του ΠΑΜΕ) επιτίθεται στην Αντζελίνα Τζολί...

Η συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΜΕ, που πρόσκειται στο ΚΚΕ, προέβη σε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται και κατακρίνει τα "αστικά μέσα...

Η συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΜΕ, που πρόσκειται στο ΚΚΕ, προέβη σε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται και κατακρίνει τα "αστικά μέσα αποβλάκωσης" που παρουσιάζουν την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί πρότυπο γυναίκας αγωνίστριας.
Η πλήρης ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:
""Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες και αγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς. Έχουμε να τους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά την αρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου, τη μάχη του μεγαλώματος και της ανατροφής των παιδιών χωρίς νταντάδες, τη μάχη συμμετοχής στους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες. Αυτές οι γυναίκες που όλοι εσείς αστική τάξη και κολαούζοι, νιώθετε μίσος για αυτές, είναι τα αληθινά πρότυπα άξια θαυμασμού και είναι χιλιάδες τέτοιες ανώνυμες γυναίκες στη χώρα μας και διεθνώς".

2 σχόλια

  1. Για άλλη μια φορά το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ αποδεικνύει πόσο μακρυά από την πραγματικότητα είναι.
    Αντί να επαινέσουν την Α.Τζολί για την κοινωνική ευαισθησία της (παρότι έχει δικά της,έχει υιοθετήσει παιδιά από τρίτες χώρες!), την επικρίνουν!
    Τόσο κοντόφθαλμοι είναι.
    Μετά, ας μην απορούν γιατί, δυστυχώς, το ΚΚΕ συρρικνώνεται διαρκώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταδικαζετε το δελτιο τυπου, αλλα δεν αναρωτιεστε γιατι τοσο καιρο δεν ασχοληθηκε κανενα ΜΜΕ με το δραμα τοσων αλλων γυναικων! γιατι τοσος ντορος με την Αντζελινα; δυστυχως, δεν ειναι η μονη, ουτε και η πρωτη! απλως,το ονομα της ειναι κραχτης για τα περιοδικα και τα δελτια ειδησεων!ολοι θαυμαζουν την ηθοποιο, αλλα δεν αντιδρουν το ιδιο για την κυρα Νιτσα, την κυρα Δεσποινα, την Σουλα ή την Κουλα. γιατι απλα δεν ενδιαφερεται κανεις για τη δικη τους ιστορια, ουτε το κρατος, ουτε το ΕΣΥ, ουτε τα ΜΜΕ. παρα μονο οι οικογενειες τους. επομενως, μη τα βαζουμε με το ΠΑΜΕ για μια ξεκαθαρη ανακοινωση που εβγαλε. μας θυμισε μονο οτι ξαφνικα μας πιανουν οι ευαισθησιες μας μονο οταν κατι υπερπροβαλλεται ή γυαλιζει. καμια Αντζελινα και καμια αλλη γυναικα να μη βρεθει σε αυτη τη δυσκολη θεση. και οσον αφορα τον τιτλο του ρεπορταζ, αυτο ακριβως κανει! αποπροσανατολιζει! ανηρτησαν ποτε το δραμα τοσων αλλων ηρωιδων; (αν δημοσιευτει το σχολιο μου, θα ξαφνιαστω,πραγματικα!!!!) την αγαπη μου σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση