GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αν φταίει, να πληρώσει και η άλλη μου η κόρη για το θάνατο της Φαίης»‏

Να πληρώσουν όλοι όσοι έχουν εμπλακεί στη δολοφονία της 23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη ζήτησε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, τονίζοντας ό...

Να πληρώσουν όλοι όσοι έχουν εμπλακεί στη δολοφονία της 23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη ζήτησε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, τονίζοντας ότι δε θέλει να... καλύψει κανέναν, ούτε και την 32χρονη κόρη του, αν, τελικά αυτή εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στην υπόθεση.
ΜΙλώντας στην εκπομπή «Μίλα» του Star, ο πατέρας απαντώντας στον πατέρα του 25χρονου που κατηγορείται για το φόνο της κόρης του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι ο πατέρας του φονιά νιώθει ενοχές για όλα αυτά που λέει ακόμα και για τον τρόπο που ανάθρεψε το παιδί του. Σε καμία περίπτωση δεν τον πιστεύω και προσπαθεί να απενεχοποιήσει το παιδί του και τον ίδιο του τον εαυτό. Δε θέλω να καλύψω κανέναν που έχει εμπλακεί στη δολοφονία της Φαίης, ακόμα και αν εμπλέκεται και η άλλη μου η κόρη» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μίλα».
Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του 25χρονου Βαγγέλη Στεφανάκη σε συνέντευξή είχε αναρωτηθεί: «Να πάω στον Κορυδαλλό να δώσω στήριγμα στο παιδί μου ή να πάω στους γονείς της Φαίης και να τους πω να με βάλουν στο απόσπασμα και να πατήσουν την σκανδάλη για να πάρω πάνω μου όλη την ντροπή των παλιών μαυροπουκαμισάδων της Κρήτης;».
Την ίδια ώρα, η αδελφή της 23χρονης Φαίης υποστηρίζει ότι τελικά είχε ερωτική σχέση με τον 25χρονο αλλά όχι παράλληλα με την αδελφή της.
«Ερωτική σχέση υπήρχε αλλά στο παρελθόν. Όχι στο διάστημα που είχε σχέση με την αδελφή της. Πρόσωπο κλειδί στη υπόθεση ένα φιλικό πρόσωπο του 25χρονου που βρέθηκε στο νοσοκομείο τις πρώτες ώρες» ανέφερε ο συνήγορος της 32χρονης στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».
πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

1 σχόλιο

  1. Ώστε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΑΥΤΗ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ ΑΠΛΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ, κάνει έρανο για να μαζευτεί το ποσό που χρειάζετε ως εγγύηση ο Αθλιότατος Χιτλερίσκος πρόεδρος της Νίκος Φωτόπουλος για να μην πάει φυλακή.
    Αυτός που έλεγε σε συναδέλφους του, εμείς πάμε μπροστά και δεν σε συμφέρει να είσαι απέναντι μας και κανόνισε την πορεία σου, και πολλά άλλα για το Πασόκ, επί παντοδυναμίας Πασόκ, παρά το γεγονός ότι δήλωνε Πασοκάρας και εκλεγόταν με τους ψήφους των Πασόκων, αυτή λοιπόν η ΑΘΛΙΟΤΑΤΗ ΕΠΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΝΟΠ, κάνει έρανο για να μαζέψει τα χρειαζούμενα να μην πάει φυλακή ο Αθλιότατος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ.
    Και βέβαια ο Χιτλερίσκος που το θεωρό το απιθάνων απίθανο να μην έχει κάνει την μπάζα του, αυτό το θέλει όχι για να μην πάει φυλακή αλλά για να αποδείξει? Ότι είναι θύμα και λαϊκός ΗΡΩΑΣ, ότι έχει έρεισμα για να το χτυπήσει στα μούτρα εκείνων που γλείφει όπως το συνηθίζει για να τον προσέξουν για καμιά καλή καρέκλα, αυτός που σήμερα είναι συνδικαλιστής, αύριο βουλευτής με τον Σύριζα, μεθαύριο υπουργός και παραμεθαύριο πρωθυπουργός για να μας σώσει…….
    Και βέβαια σύμφωνα με την προσφιλή τακτική του, στους λιγούρηδες συναδέλφους του, που με την ανέλιξη του ελπίζουν σε κοκκαλάκια ή κανένα κοψίδι αλλά και γιατί όχι σε βολέματα παιδιών σκυλιών και συγγενών παντί τρόπο και κάτω από το τραπέζι, δεν τους το είπε ευγενικά αλλά ωμά, εσείς που τρώγατε ταξιδάκια πληρωμένα από την ΔΕΗ, με τα χρήματα που της έπαιρνα σαν ΓΕΝΟΠ, εκβιάζοντας την για να μην σας κατεβάσω σε απεργία ανοίξτε το πουγκί σας.
    ΟΜΩΣ επειδή είμαι υποψιασιάρης και όλοι το γνωρίζουν ότι από λιγούρη δεν παίρνεις δεκάρα, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΎΝ 99/100 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΛΑΜΗ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΕΡΑΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση