GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ.Καρατζαφέρης: Οχι δεν επιστρέφω στην Νέα Δημοκρατία

«Όχι» στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία, με αυτή την πολιτική, είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σε τηλεοπτική του συνέντε...


«Όχι» στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία, με αυτή την πολιτική, είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο, με αυτή την πολιτική, εμείς να έρθουμε σε επαφή» είπε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.
«Μπορούμε να μιλήσουμε για πολιτικές. Τα άλλα τα λέει ο ποιητής. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι ούτε από τη μία πλευρά, ούτε από την άλλη» πρόσθεσε, ασκώντας κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, σημειώνοντας: «Δεν ακούω προτάσεις, μόνο ευχολόγια».
«Πρέπει να συζητήσουμε πολιτική: “ναι” στο ευρώ ή “όχι” στο ευρώ, θα μείνουμε στο μνημόνιο; Εάν έχουν σκοπό να μείνουμε στο Μνημόνιο με ακριβό ευρώ, είναι καταστροφή. Η εναλλακτική πρόταση που έρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι συμφορά. Άρα καλούμεθα να διαλέξουμε ανάμεσα στη συμφορά και την καταστροφή» πρόσθεσε.
Παράλληλα, άφησε αιχμές εναντίον των Αδ.Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ, λέγοντας: «Δεν περίμενα να είναι τόσο νεοφιλελεύθεροι [...] Περίμενα περισσότερο πατριωτισμό. Δεν είναι κακό να αλλάζει κανείς απόψεις, κακό είναι να μην σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του».
 reportazpress.gr

2 σχόλια

  1. H κυβέρνηση, με την επιστράτευση των καθηγητών, έθεσε απέναντί της ένα εκλογικό σώμα περίπου 500.000 ψηφοφόρων. Καθηγητές και δάσκαλοι μαζί με τις οικογένειές τους αγγίζουν τις 500.00 ψήφους. Ταυτόχρονα η κυβέρνηση στρέφει εναντίον της 10.000 αναπληρωτές και τις οικογένειες τους, καθώς και 200.000 απόφοιτους, φοιτητές και υποψηφίους Καθηγητικών και διδασκαλικών σχολών που θα μείνουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ άνεργοι ( ή μετανάστες ) αφού τα επόμενα 15 χρόνια θα έχουμε μηδενικές προσλήψεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι ενέργεις της κυβέρνησης στο χώρο της Παιδείας, με πανάθλια σχολικά βιβλία, χωρίς υποδομές, με μαθητές και δασκάλους και γονείς δυσαρεστημένους, με τους νέους άνω των 18 ετών ανέργους ή με μισθούς 200-300 ευρώ, απογοητεύει και υποβαθμίζει ένα εκλογικό σώμα 2 εκ. ψηφοφόρων ! Η εικόνα θυμίζει παραμονές του 1980, οπότε η πλειοψηφία των δυσαρεστημένων στράφηκε προς το ΠΑΣΟΚ. Με τα καμώματά της στο χώρο της Παιδείας στρέφει ένα ποσοστό 50% των παραπάνω δυσαρεστημένων προς τον Σύριζα ( κεντροαριστεροί και κεντρώοι ) και ένα 20-25% από τους υπόλοιπους στους ΑΝΕΛ και στη Χρυσή Αυγή. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και η κυβέρνηση σπρώχνει με την αυταρχική της πολιτική την πλειοψηφία των υπαλλήλων προς τον Σύριζα, μαζί με τις οικογένειές τους και τα ενήλικα παιδιά τους ! Σύντομα ο Σύριζα θα αγγίζει ποσοστά του 30% και οι ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή ποσοστά διψήφια άνω του 10% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αλεπού με την την Παναγιά από πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση