GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Στουρνάρα με Προβόπουλο και διοίκηση του ΤΧΣ

Mε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλο, και τη διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας συναντάται αυτή ...


Mε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλο, και τη διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας συναντάται αυτή την ώρα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Στο επίκεντρο της συνάντησής τους βρίσκεται η πορεία της ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του χρονοδιαγράμματος των αυξήσεων κεφαλαίων των τεσσάρων μεγάλων συστημικών τραπεζών που βρίσκεται σε εξέλιξη, εκτιμάται ότι η πορεία της ανακεφαλαιοποίησης θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.
 Η ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης θα οδηγήσει τις τράπεζες στο να μπορέσουν να επικεντρωθούν και να συμβάλλουν με τις δυνάμεις που τους αναλογούν στην προσπάθεια επανεκκίνησης της αναπτυξιακής διαδικασίας της ελληνικής οικονομίας. Νωρίτερα ο κ. Στουρνάρας παραβρέθηκε σε συνάντηση υπό τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και με τη συμμετοχή του υφυπουργού Οικονομικων Γ. Μαυραγάνη στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη σύσκεψη συζητήθηκε εκτενώς η Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση