GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Το Χάρτινο Καράβι" αύριο από τα παιδιά του Αριστοτελείου Κολλεγίου

Το Αριστοτέλειο Κολλέγιο, στο πλαίσιο των εαρινών εκδηλώσεων εν όψει της λήξης του σχολικού έτους, διοργανώνει αύριο στις 20:00 στην αίθο...

Το Αριστοτέλειο Κολλέγιο, στο πλαίσιο των εαρινών εκδηλώσεων εν όψει της λήξης του σχολικού έτους, διοργανώνει αύριο στις 20:00 στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, μία σπουδαία μουσικοχορευτική παράσταση των μαθητών του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου, με τίτλο «Το Χάρτινο καράβι».
Στην εκδήλωση συμμετέχουν όλα τα παιδιά του σχολείου –Νηπιαγωγείου και Δημοτικού- με χορούς, σκετσάκια, τραγούδια και διάφορα δρώμενα, βασισμένα σε μια μουσική περιπλάνηση πλημμυρισμένη αθωότητα και ευαισθησία. Με πλοιοκτήτη το Νότη Μαυρουδή και επιβάτες τον Ηρακλή, τον Μινχάουζεν, τον Παλιάτσο, τον Αξιωματικό και την Ελπίδα σας καλούμε να σαλπάρουμε όλοι μαζί με το Χάρτινο καράβι, που με τόσο μεράκι δουλεύτηκε στο καρνάγιο του σχολειού μας.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν, πολλοί εκπρόσωποι εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών φορέων του τόπου μας, γονείς και φίλοι του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση