GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η.Π.Α.: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές

Περισσότεροι από 60 άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος στη διάρκεια παρέλασης... στην πολιτεία...

Περισσότεροι από 60 άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος στη διάρκεια παρέλασης... στην πολιτεία Βιρτζίνια των Η.Π.Α., μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Το τροχαίο σημειώθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στις 14.30 το μεσημέρι τοπική ώρα (20.30 το απόγευμα, ώρα Ελλάδος) στην κωμόπολη Δαμασκό, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων ενός ετήσιου φεστιβάλ το οποίο είναι αφιερωμένο στα Απαλάχια όρη και συγκεκριμένα σε μια ειδική διαδρομή για πεζοπορία, η οποία έχει μήκος 3.500 χλμ.. Η συγκεκριμένη διαδρομή περνά μέσα από 15 πολιτείες στο βορειοανατολικό τμήμα των Η.Π.Α.. και συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες.

Περίπου 10 άνθρωποι μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο, την ίδια στιγμή που ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να παράσχουν επιτόπου τις πρώτες βοήθειες στους υπόλοιπους. Η μεταφορά των τραυματιών πραγματοποιήθηκε με ελικόπτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση