GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η Cosco θέλει να ενισχύσει την παρουσία της στον Πειραιά"

Η κινεζική εταιρία Cosco επιθυμεί να ενισχύσει την παρουσία της στο λιμάνι του Πειραιά, δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης ...

Η κινεζική εταιρία Cosco επιθυμεί να ενισχύσει την παρουσία της στο λιμάνι του Πειραιά, δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης από την Κίνα όπου βρίσκεται... ως μέλος της ελληνικής αποστολής.

«Η Cosco δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον και ο πρωθυπουργός μας είναι ανοικτός να συζητήσει οποιαδήποτε σημαντική ανάμειξη περαιτέρω και ενίσχυση της θέσης της Cosco στον Πειραιά», δήλωσε στην τηλεόραση του «Σκάι» ο κ. Σταυρίδης.

Είπε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει διεξοδική συζήτηση για το θέμα. Ο κ. Σταυρίδης πρόσθεσε ότι το ΤΑΙΠΕΔ υπέγραψε συμφωνία με την China Development Bank για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων που θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.

Αναφερόμενος στον διαγωνισμό για την πώληση της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ τόνισε ότι «στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων του ΤΑΙΠΕΔ, στις 29 του μηνός, τελειώνει το θέμα της ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ οριστικά, οπότε ελπίζω εκεί να έχουμε θετικά αποτελέσματα».
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση