GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιουχαρίσματα στις Κάννες για τον Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling και ο Nicolas Winding Refnένωσαν τις δυνάμεις τους για δεύτερη φορά μετά το "Drive", μια ταινία για την οπο...


Ο Ryan Gosling και ο Nicolas Winding Refnένωσαν τις δυνάμεις τους για δεύτερη φορά μετά το "Drive", μια ταινία για την οποία βραβεύτηκε το 2011 στις Κάννες ο Δανός σκηνοθέτης.
Πρόκειται για την ταινία "Only God Forgives"(Μόνο ο Θεός Συγχωρεί), η οποίααποδοκιμάστηκε έντονα κατά την χθεσινή της πρεμιέρα στο 66ο Φεστιβάλ των Καννών.

Κοινό και κριτικοί εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για τις σκηνές ωμής βίαςκαι δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της προβολής ακούστηκαν γιουχαρίσματα ενώ κάποιοι από τους θεατές αποχώρησαν από την αίθουσα.
Μεταξύ τους και αρκετοί δημοσιογράφοι που αποχώρησαν λέγοντας, "Αυτά είναι βλακείες". Ωστόσο, ο κριτικός κινηματογράφου του Guardian, Peter Bradshaw, έδωσε στην ταινία πέντε αστέρια, σημειώνοντας παράλληλα ότι "η ταινία είναι ικανή να τρέψει σε φυγή πολλούς σινεφίλ".
Η ταινία διηγείται την ιστορία ενός εμπόρου ναρκωτικών, ο οποίος έχει στήσει την "επιχείρηση" μαζί με τον αδελφό του και τη μητέρα του. Όταν ο αδελφός του βρεθεί νεκρός, ο Julian (Ryan Gosling) θα ζητήσει εκδίκηση και θα βάλει στόχο έναν αστυνομικό, γνωστό με το παρατσούκλι "The Angel of Vengeance".

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Refn δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην παρόρμησή του να απεικονίσει στη μεγάλη οθόνη σκηνές ωμής βίας. Εξάλλου, όπως είπε ο Δανός σκηνοθέτης, "η τέχνη είναι μια πράξη βίας".

Ο ίδιος ο Gosling δεν έδωσε το "παρών" στην πρεμιέρα της ταινίας, γιατί βρίσκεται στο Ντιτρόιπ όπου γυρίζει το "Catch a Monster", ένα φιλμ με το οποίο θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση