GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ελληνική εφαρμογή που κατέκτησε την κορυφή του Windows Store

Από το Γραφείο Τύπου «Film Closet» το όνομα της ελληνικής εφαρμογής που ποζάρει τις τελευταίες μέρες στις... πρώτες θέσεις τόσο του ελλ...

Από το Γραφείο Τύπου
«Film Closet» το όνομα της ελληνικής εφαρμογής που ποζάρει τις τελευταίες μέρες στις... πρώτες θέσεις τόσο του ελληνικού όσο και του ξένου storeτων Windows. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από τον μόλις 22άχρονο Βαγγέλη Διατσίγκο, φοιτητή του Πολυτεχνίου της Πάτρας στο τμήμα «Μηχανικών, Ηλεκτρονικών, Υπολογιστών και Πληροφορικής».

Σε ποιον άραγε δεν αρέσουν οι ταινίες; Το «Film Closet» παρέχει στους χρήστες της εφαρμογής αυτό ακριβώς που χρειάζονται. Μία πλήρης και πολύπλευρη ενημέρωση σε παραπάνω από 60.000 ταινίες. Μπορεί οι λάτρεις του είδους να είναι πιστοί στο imdb ωστόσο το «Film Closet» παρέχει ευχάριστο, εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον μέσα από την πλατφόρμα των Windows.

Extra tips:

- Το «Film Closet» και ο Βαγγέλης Διατσίγκος διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Windows Phone Hackathon 2013, CODEDAMMIT» κατακτώντας την πρώτη θέση.

- Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί αναλυτική παρουσιάση υπό μορφή άρθρου στο official site της «Microsoft Student Blog».

- O Βαγγέλης Διατσίγκος αποτελεί μέλος της Microsoft Student Partners.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση