GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε 40 ώρες 4 δολοφονίες και τα κόμματα ασχολούνται με το... "αντιρατσιστικό"

Από το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής: Η χώρα έχει πνιγεί στο αίμα και οι αλλοδαποί δολοφόνοι οργιάζουν σε όλη την επικράτεια. Μέσα...


Από το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής:
Η χώρα έχει πνιγεί στο αίμα και οι αλλοδαποί δολοφόνοι οργιάζουν σε όλη την επικράτεια. Μέσα σε 40 μόλις ώρες έγιναν...
4 φρικτές δολοφονίες συμπολιτών μας.

Το ξεφτιλισμένο πολιτικό σύστημα, αντί να λάβει μέτρα ενάντια στην εγκληματικότητα, ψηφίζει "αντιρατσιστικά"-ανθελληνικά νομοσχέδια. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων και η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί μέχρι την οριστική εξάλειψή του.

1 σχόλιο

  1. Το αντιρατσιστικο νομοσχεδιο, ειναι ενας ακομη κρικος στο στην αλυσσιδα με την οποια εχουν δεσει την χωρα και τον λαο της!
    Στην πραγματικοτητα, ο στοχος ειναι να μας αφαιρεσουν καθε δυνατοτητα αντιδρασης στην θυσια που μας οδηγουν.
    Αυτο το βρωμερο υποκειμενο ο βενιζελος, πρεπει να εξαφανιστει απο την χωρα, ειναι μεγαλη ντροπη αλλα και κινδυνος το οτι κυκλοφορει αναμεσα μας.
    Το μονο θετικο, στην ολη ιστορια, ειναι οτι σπρωχνουν τον κοσμο στην ΧΑ, που απ'οτι φαινεται ειναι το μονο ελληνικο κομματι στην πολιτικη ζωη. Ολοι οι αλλοι ειναι σορειρος (τσιρακια του σορος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση