GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο: Γνωστός τραγουδιστής... γαμπρός για 4η φορά! (Φωτό)

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει ήδη μία κόρη θα παντρευτεί στη Σύρο απ΄όπου κατάγεται η νύφη και το μυστήριο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ...


Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει ήδη μία κόρη θα παντρευτεί στη Σύρο απ΄όπου κατάγεται η νύφη και το μυστήριο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Espresso", θα γίνει σε ιδιόκτητο εκκλησάκι! Δείτε το διάσημο ζευγάρι!

Ο Χρήστος Δάντης και η αγαπημένη του Τζένη Βουτσινού θα ανέβουν το Σάββατο τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σύρο. Οι δυο τους, αντί για δώρα ζήτησαν από τους προσκεκλημένους του να καταθέσουν χρήματα σε έναν τραπεζικό λογαριασμό και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Να θυμίσουμε ότι ο Χρήστος Δάντης έχει κάνει δύο θρησκευτικούς γάμους και έναν πολιτικό. Με τη Λίτσα Γιαγκούση και την Κατερίνα Τοπάζη είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ με την τελευταία του σύντροφο, Φλώρα Θεοδώρου, είχε περάσει το κατώφλι του δημαρχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση