GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Basta, σεβασμός στη θεσμική μας λειτουργία»

Είμαστε υπέρ της μεταρρύθμισης στο Δημόσιο, αλλά με την ΕΡΤ ανοιχτή» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη Βο...


Είμαστε υπέρ της μεταρρύθμισης στο Δημόσιο, αλλά με την ΕΡΤ ανοιχτή» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη Βουλή. Το μαύρισμα της οθόνης μας βρίσκει απολύτως αντίθετους» δήλωσε. Είναι αίτημα, ανάγκη και υποχρέωση μια θεσμικά ανεξάρτητη ΕΡΤ» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος. Υπάρχει μία εθνική ανάγκη, η οποία δεν εξασφαλίζεται με τετελεσμένα γεγονότα» πρόσθεσε. Πιέσεις, απειλές, μυθεύματα, σενάρια περί του τι ήξεραν οι αρχηγοί ή τι δεν ήξεραν… basta. Σεβασμός στη θεσμική μας λειτουργία» τόνισε.

2 σχόλια

  1. Lioudakis George-Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    Λεβέντες και λεβέντισσες, οι γερμανοείλωτες που μας κυβερνούν έχουν βαλθεί να μην αφήσουν τούβλο πάνω σε τούβλο σ’ αυτή τη χώρα.

    Έχουν πάρει με τη σειρά και ξεπαστρεύουν ολόκληρους φορείς και οργανισμούς του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα και κλάδους του ιδιωτικού τομέα, που ξαφνικά ανακάλυψαν ότι είναι διεφθαρμένοι και ζημιογόνοι.

    Το χειρότερο απ' όλα όμως είναι ότι πρίν πατήσουν το κουμπί της καταστροφής έχουν προπαρασκευάσει την επίθεση στον επόμενο στόχο μέσω του κοινωνικού αυτοματισμού, θέτοντας αντιμέτωπες ομάδες πολιτών.

    Όσοι νοήμονες, πριν κατηγορήσουν και ρίξουν χολή θα πρέπει να σκεφτούν: Ποιο ιδιωτικό κανάλι προβάλει ακόμη ντοκιμαντέρ, εκπομπές εθνικού, πολιτιστικού, καλλιτεχνικού και αθλητικού περιεχομένου; ΚΑΝΕΝΑ. Ποια κανάλια αντιστέκονται ακόμη στα τουρκοσήριαλ, τα μαγειροτσιμπούσια, τις εκπομπές τύπου “Ανίτα”, “Φώτης”, “Μαρία”, “Τατιάνα” κλπ; ΜΟΝΟ τα κρατικά.

    Όσοι λοιπόν έχουν μάθει να σκέφτονται και να αντιλαμβάνονται μόνοι τους την ουσία των πραγμάτων, καταλαβαίνουν ότι πιθανόν να αποτελέσουν τον επόμενο στόχο προς κατεδάφιση. Έρχονται νέα μέτρα, έρχονται τα ξένα φανς να κατάσχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ γιατί με 600 ευρώ μισθό δεν θα τα βγάλει πέρα ας είσαι ο ΘΕΟΣ ,καταργούν συντάξεις, ΦΆΡΜΑΚΑ η υγεία, η παιδεία, πωλούν το ΝΕΡΌ την ΔΕΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ..Να σε κάνουν παράνομο ΑΥΤΌ ΘΈΛΟΥΝ Γι αυτό πρέπει να αντισταθούμε ΌΛΟΙ.

    Οι μικρόμυαλοι βεβαίως χαίρονται με το κλείσιμο της ΕΡΤ (πιθανόν είναι οι ίδιοι που χάρηκαν και με τους ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, καθηγητές, κλπ) επειδή θα γλιτώσουν το ετήσιο “χαράτσι” των 60 Ε, ενώ την ίδια στιγμή τρώνε αδιαμαρτύρητα για τρίτο χρόνο το “αγγούρι” των 600 Ε του τέλους ακινήτων.

    Εάν είναι εργαζόμενοι, τους αξίζει να έχουν την τύχη των απολυμένων, με τους συμπολίτες τους σε ρόλο επικροτητή του θύτη-εργοδότη τους.

    Στην καλύτερη περίπτωση τους αξίζει ο μισθός και οι συνθήκες εργασίας του πακιστανού παρπριζοκαθαριστή. Εάν δεν εργάζονται τους αξίζει ο πάγκος του αργόσχολου φραπεδοπνίχτη.

    Σ’ αυτούς και μόνο αξίζουν οι κ.κ. Πρωτοσάλτε, Παπαδημητρίου, Κώνστας και τα άλλα φρούτα της πληρωμένης δημοσιογραφίας να φωνασκούν κάθε βράδυ “πιο δυνατά και πιο βαθιά κ. Σόιμπλε”. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ TV και όμως αυτούς μας προβάλουν οι ΚΟΥΦΑΛΕΣ....ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΡΤ ΑΥΡΙΟ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΣ ; ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα ΕΥΑΓΓΕΛΕ λιγοτερη αντιδραση .ασε μας ρε φιλε μεινε μονο με την σφραγιδα.ενας πασοκοσ απο γενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση