GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή ομιλία Σαμαρά στο Ναύπλιο...

Σφοδρή επίθεση για το θέμα της ΕΡΤ και τους «βολεμένους» σε αυτήν αλλά και στις συνδικαλιστικές ηγεσίες των εργαζομένων στον Τύπο εξαπέλυ...

Σφοδρή επίθεση για το θέμα της ΕΡΤ και τους «βολεμένους» σε αυτήν αλλά και στις συνδικαλιστικές ηγεσίες των εργαζομένων στον Τύπο εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στο Ναύπλιο επιμένοντας στην απόφασή του να προχωρήσει στην εξυγίανση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
«Αυτοί που επιβάλλουν εμπάργκο στην ενημέρωση δεν μας ξέρουν καλά» είπε ο Αντώνης Σαμαράς προσθέτοντας πως είναι υποκρισία να πει κάποιος ότι η ΕΡΤ προσέφερε δημόσια ενημέρωση αφού όταν γινόταν κάτι καλό για τη χώρα οι εργαζόμενοι σε αυτήν προχωρούσαν σε απεργίες.
Απευθυνόμενος σε όσους στηρίζουν τώρα την ΕΡΤ είπε πως όταν λήξει αυτό το εμπάργκο κάποιοι θα ντρέπονται που την υποστήριξαν υπενθυμίζοντας ότι στις απεργίες όλοι σχεδόν πληρώνονταν κανονικά εντασσόμενοι στο καθεστώς του προσωπικού ασφαλείας. «Αλλά για αυτά θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας διαφθοράς που έχει αρχίσει έρευνα» συμπλήρωσε ο κ. Σαμαράς.
«Απαλλάσσουμε τη δημόσια τηλεόραση από τα κυκλώματα που την απομυζούσαν» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο πρωθυπουργός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όλες τις αποτυχημένες προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν να αλλάξει η ΕΡΤ εν λειτουργία «γιατί ήταν όλα καλά προστατευμένα». «Επιλέξαμε να το κάνουμε γιατί ήταν η κραυγαλέα αδικία, κανείς δεν μας είπε να το κάνουμε, εμείς τολμήσαμε να αγγίξουμε τους βολεμένους» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.
«Αυτό που ξεκίνησε δεν μπορεί να πάει πίσω. Περιθώρια για συμβιβασμούς με τους βολεμένους δεν μπορούμε να κάνουμε» κατέληξε για το θέμα της ΕΡΤ ο Αντώνης Σαμαράς.
Απευθύνθηκε και προς τους κυβερνητικούς του εταίρους ο πρωθυπουργός με την ομιλία του στο προσυνέδριο της Ν.Δ. στο Ναύπλιο.
«Κανείς δεν θα μας εγκλωβίσει σε έκτακτες εκλογές. Άλλοι να προσέχουν. Όποιος χρεωθεί τις έκτακτες εκλογές θα το μετανιώσει. Και αυτοί δεν θα είμαστε εμείς. Εμείς κάναμε προτάσεις απεμπλοκής» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα είπε ότι θα πρέπει να μας απαντήσουν ποιος θα πάρει το τεράστιο βάρος της διακοπής της χρηματοδότησης της χώρας, αν προκηρυχθούν τώρα εκλογές.
Υπενθύμισε ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση είχαν υπογράψει για 2.000 απολύσεις από το Δημόσιο και αναρωτήθηκε: θα έπρεπε να τις κάνουμε από αλλού που θα δημιουργούσαν περισσότερα προβλήματα ή από την αμαρτωλή ΕΡΤ;
Ο πρωθυπουργός σημείωσε, ακόμα, ότι ο ίδιος δεν υποστηρίζει τις μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο αλλά, όπως είπε, «κάποιες συμβολικές αποχωρήσεις έπρεπε να υπάρξουν».

6 σχόλια

  1. αφου ρε μαλακες βενιζελο κουνελλη τι σκατα παριστανεται τους μαλακες? αφου τα εχετε υπογραψει ολα αυτα. και τις απολυσεις δηλαδη και την καταργηση φορεων. τι πολιτικα τραβεστι ειναι αυτα ρε πουστη μου? φερτε μου ντεπον ρεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ,ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ.ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θυμαστε οταν το πασοκ ελεισε την ρουσφετολογικη αγραφυλακη του χονδρου ταν απελυσε κανενα.κανονικα ολους .θυμαστε τι ελεγε οι ν δ για τα στειτζ που ηθελε να μονιμοποιηθουν ολοι διβαστε τις δηλωσεισ του ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ της εποχης εκεινης .τετοια επικοδομιτικη αντιπολιτευση εκανε ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 16o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΛΜΕ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 84 ΑΠΟ ΤΙΣ 87 ΕΛΜΕ
    Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

    2013 2011 διαφορά
    ΣΥΝΕΚ 117 77 +40

    ΔΑΚΕ 100 118 -18

    ΠΑΜΕ 66 55 +11

    ΠΑΡΕΜΒ 64 45 +19

    ΠΑΣΚ 39 101 -62

    ΔΗΑΡΜΕ 2 0 +2

    ΛΟΙΠΑ 33 15 +18

    ΣΥΝΟΛΟ 421 411 +10

    Συμπεράσματα από τις εκλογές των καθηγητών που αντιστοιχούν σε 500.000 ψήφους στο εκλογικό σώμα.
    Μεγάλη μείωση της ΔΑΚΕ, παρόλο που ως κυβερνητική παράταξη λαμβάνει ψήφους από στελέχη και ανθρώπους που επιθυμούν κάποια απόσταση, μετάθεση κλπ. Αν δεν υπήρχαν τα ρουσφέτια θα είχε τη τύχη της ΠΑΣΚ.
    Η ΠΑΣΚ, ως παράταξη του ΠΑΣΟΚ, μέσα σε δύο χρόνια, σχεδόν εξαφανίζεται, πέφτοντας στη 5η θέση. Τα στελέχη της πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο αυτοδιάλυσης.Η παράταξη της ΔΗΜΑΡ μόλις και μετά βίας έχει 2 αντιπροσώπους, ενδεικτικό της ανύπαρκτης εκλογικής της επιρροής και της σαφούς μείωσης των ποσοστών της. Η τρικομματική κυβέρνηση έχει σαφώς μειωμένη εκλογική επιρροή, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα παλέψουν για την είσοδο τους στη Βουλή. Να σημειώσουμε ότι την ΔΑΚΕ την ψήφισαν και καθηγητές που, πιθανόν, στις κάλπες να ψηφίσουν άλλα δεξιά κόμματα, όπως Ανεξάρτητους Έλληνες Καμμένου-Δημαρά- Μαριά και των συμμάχων του ή Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έλεγε προεκλογικά ο Σαμαράς ;
    να τα πάμε βαθμηδόν, βήμα-βήμα;

    1. Μονομερής διαγραφή του επονείδιστου χρέους-καταγγελία του

    μνημονίου

    2. Αναστολή του μνημονίου.

    3. Επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης

    4. Θα πληρώνουμε πρώτα μισθούς και συντάξεις και μετά τους

    τοκογλύφους;
    ....χαιρετίσματα Αντωνάκη μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δε καταθετετε μια πραξη νομ. περιεχομενου για ξαφνικο θανατο του υπουργικου συμβουλιου; η μη πως προτιματε εκλογες;...κι αυτο γινεται. για να προσφερετε κατι στη χωρα φροντιστε να ξεκουμπιστειτε απομειναρια του αβερωφ, εθνοπροδοτες, συγχρονοι τσολακογλου. ειστε ανυπαρκτοι για να τα βαλετε με τον πολιτισμο και τις ευαισθησιες του ελληνα. δεν θα μας παρετε τις ψυχες, τ' αρχιδια μας θα παρετε. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ διεφθαρμενα ρεζιλια της ευρωπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση