GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Αγρίνιο ο Α.Σαμαράς για το νέο νοσοκομείο;

Την Κυριακή παραμονή του Αγίου Πνεύματος σύμφωνα με πληροφορίες AgrinioNet.gr αναμένεται να πραγματοποιηθούν εγκαίνια του νέου νοσο...


Την Κυριακή παραμονή του Αγίου Πνεύματος σύμφωνα με πληροφορίες AgrinioNet.gr αναμένεται να πραγματοποιηθούν εγκαίνια του νέου νοσοκομείου Αγρινίου.
Σύμφωνα με όσα ακούγονται από κύκλους του νοσοκομείου Αγρινίου αλλά και του Διοικητού Λάμπρου Δημητρογιάννη στο νέο νοσοκομείο αφού ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αλλά και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμα η παρουσίαση των χώρων και του εξοπλισμού του νέου νοσοκομείου Αγρινίου. Από τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου λέγεται ότι ήδη έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος Παντελής Παπαθανάσης ενώ προσκλήσεις πρόκειται να σταλούν σε μέλη του Ιατρικού Συλλόγου. Εκτός απροόπτου λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς θα εγκαινιάσει το νέο νοσοκομείο Αγρινίου αφού δεν υπάρχει άλλο έργο τέτοιου μεγέθους στην περιοχή.
Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς ο οποίος ουσιαστικά πήρε στην πλάτη του το νέο νοσοκομείο Αγρινίου ιδιαιτέρως τον τελευταίο χρόνο και με δικές του παρεμβάσεις κατάφερε να απεγκλωβίσει το έργο από τις εταιρίες οι οποίες είχαν προχωρήσει σε ενστάσεις, έχει δηλώσει πολύ ευχαριστημένος που θα παραδοθεί ένα τόσο μεγάλο έργο στους πολίτες του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση