GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επιλογή αγωγού θα κρίνει το τελικό τίμημα για ΔΕΣΦΑ

Μετά το φιάσκο της ΔΕΠΑ, ήρθε η ώρα του ΔΕΣΦΑ της μοναδικής εταιρείας για την οποία κατατέθηκε δεσμευτική προσφορά από την κρατική εταιρε...

Μετά το φιάσκο της ΔΕΠΑ, ήρθε η ώρα του ΔΕΣΦΑ της μοναδικής εταιρείας για την οποία κατατέθηκε δεσμευτική προσφορά από την κρατική εταιρεία του Αζερμπαϊτζάν, τη Socar. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, την αξία του 66% των μετοχών της εταιρείας, η αζέρικη εταιρεία το αποτίμησε μεταξύ 430 και 450 εκατομμυρίων, ποσό πολύ πιο αυξημένο από την ενδεικτική προσφορά που κατέθεσε στην προηγούμενη φάση του διαγωνισμού που ήταν περίπου στα 350 εκατομμύρια ευρώ.
Έτσι το τελικό ποσό που προσέφεραν οι Αζέροι με τη δεσμευτική τους προσφορά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανέρχεται σε 430 εκατομμύρια. Από εδώ θα... H συνέχεια στο http://rizopoulospost.com/h-epilogh-agwgou-tha-krinei-to-teliko-timhma-gia-desfa/#ixzz2W4368LDH

1 σχόλιο

  1. Τελικά, μετά τη χθεσινή ομιλία-παραλήρημα Σαμαρά κατά της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, κατέληξα (και όχι μόνο απ' αυτό...), ότι η ΔΕΞΙΑ και η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, δεν είναι πολιτική θέση και άποψη, αλλά ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ και ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ (παλαιός όρος- "Ολιγοφρένεια").

    Μη ρωτάς έναν δεξιό και έναν χρυσαυγίτη τι ψηφίζουν, αλλά ρώτα τους ποιός ήταν και τι έκανε ο παππούς τους στην Κατοχή!

    Αυτά τα στυγνά δεξιά καθάρματα, που στις εθνικές επετείους, ανεβάζουν επιδεικτικά την ελληνική σημαία στα μπαλκόνια τους, για να δείξουν πόσο πιο "ελληνάρες" είναι, σε σχέση με τους αριστερούς, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ, ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ (θυμάστε τον Αρτέμη Μάτσα, έ;).

    Η Ακροδεξιά κλίκα της ΠΟΛ.ΑΝ., που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ηγεσία της ΝΔ και τα ναζιστικά κτήνη της της συμμορίας, που λέγεται Χρυσή Αυγή, εκτός από έντονη ψυχοπαθολογία και έλλειψη οποιουδήποτε στοιχείου δημοκρατικότητας, είναι οι ηθικοί κληρονόμοι όλων των δοσίλογων της Κατοχής και μετέπειτα παρακρατικών (βλέπε δολοφόνους του Λαμπράκη- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη) και Χουντικών (βλέπε Μάλλιο, Μπάμπαλη, Καραπαναγιώτη, Παττακό και Παπαδόπουλο).

    Αυτοί είστε δεξιά και φασιστικά καθάρματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *