GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοποιητική η συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη. Ψήφισε ο Π. Δήμας...

Με ικανοποιητική συμμετοχή και τον επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας Πύρρο Δήμα να ψηφίζει στην Ξάνθη, διεξάγεται η εκλογική δι...


Με ικανοποιητική συμμετοχή και τον επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας Πύρρο Δήμα να ψηφίζει στην Ξάνθη, διεξάγεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας νομαρχιακής Επιτροπής στο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 9 το πρωί, στο ξενοδοχείο Δημόκριτος, χωρίς προβλήματα ενώ λίγο πριν τις 2 ψήφισε ο Βουλευτής Επικρατείας και πασίγωνστος ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο οποίος πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στην Ξάνθη, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Δημήτρη Σαλτούρο.

Λίγο πριν προσέλθει δήλωσε στο XanthiPress.gr ότι αισθάνεται αρκετά χαρούμενος που ψηφίζει στην Ξάνθη και στηρίζει την προσπάθεια της νέας Νομαρχιακής. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σαλτούρος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στο τέλος αυτής της διαδικασίας θα προκύψει ένα κόμμα συμπαγές, μαζικό και λαϊκό ως στόχος για την ανασυγκρότηση του πολιτικού χώρου, στην οποία πιστεύει ακράδαντα. Παράλληλα, επεσήμανε το γεγονός ότι η νέα αυτή προσπάθεια χαρακτηρίζεται από μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας και δεν παρέλειεψε να ευχαριστήσει τον Αχιλλέα Τσαρτσάρα που παραδίδει τα ηνία της Νομαρχιακής.

Συγκινημένος ο Αχιλλέας Τσαρτσάρας

Όπως ανέφερε ο απερχόμενος Γραμματέας Αχιλλέας Τσαρτσάρας, η συμμετοχή των μελών υπολογίζεται ότι είναι αντίστοιχη, αν όχι μεγαλύτερη από αυτή του Συνεδρίου. Παράλληλα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι μετά από 6 χρόνια παραδίδει τη θέση του Γραμματέας, σε μια κρίσιμη συγκυρία και έχοντας διαχειριστεί πολλές, εύκολες και δύσκολες, καταστάσεις για την περιοχή. «Κανάμε και λάθη γιατί προσπαθήσαμε αρκετά, αλλά υπάρχει και συγκίνηση για το τέλος αυτής της διαδρομής», επεσήμανε στις δηλώσεις του.

Επικρατέστερος ο Αμανατίδης για νέος Γραμματέας

Παρών και ο Χρήστος Αμανατίδης, που θεωρείται ο επικρατέστερος για τη θέση του νέου Γραμματέα της Νομαρχιακής, ο οποίος ψήφισε και επεσήμανε ότι δεν πρέπει να προδικάζεται το αποτέλεσμα και ότι η πολιτική κατάσταση και η συγκυρία για το κόμμα είναι αρκετά κρίσιμες και απαιτούν προσπάθεια από όλους για την ανασυγκρότηση του κόμματος ώστε να επανέλθει κοντά στη λαϊκή τάξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση